2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Kiszenvedett győzelem

2013. április 14. vasárnap, 14:47
Címkék:

Kaposvári Rákóczi II. - ZTE FC 0-1 (0-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Kaposvár, 200 néző. Jv.: Kovács G. Gólszerző: Grbics (3. p.)

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Bogunovics, Budovinszky, Nagy Z. - (Hajdú 42. p.) - Nánási, Simonfalvi, Seye, Grbics (Tishkevich 93. p.) Frizoni (Sluka 75. p.) – Szegleti. Vezetőedző: Simon Antal.

Nagyszerűen kezdte a ZTE találkozót, gyorsan megszerezte a vezetést. Az első húsz perc végén viszont büntetőt hibázott. A kihagyott 11-es után feljött a hazai csapat, többször veszélyeztette a vendégek kapuját. A félidő hajrájában ismét a ZTE előtt adódtak lehetőségek.. Szünet után kiegyenlítettebbé vált a játék, a zalai együttes jól védekezett az agresszív somogyiak ellen. Sőt kontrák után növelhette volna előnyét, de nem tette. A hajrában ismét a vendéglátók veszélyeztettek - eredmény nélkül.

A ZTE saját maga számára tette nehézzé a találkozót, az álmosan kezdő hazai ellen az első 20 percben eldönthette volna mérkőzés sorsát, de végül sikerült megszereznie a rendkívül fontos 3 pontot..

Értékelés:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: - Agresszív Kaposvárral találtuk magunkat szembe, de kiszenvedtük a győzelmet, ami nagyon fontos céljaink eléréséhez.

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: - Lényeg a 3 pont., ha berúgjuk a 11-est, jóval simább lehetett volna győzelmünk.

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: - A mérkőzést nagyon jól kezdtük, később is uraltuk a játékot. A Kaposvárnak helyzete sem akadt, magabiztosan nyertünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK