2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Ilyen is lehet egy meccs

2014. szeptember 27. szombat, 09:48
Címkék:

FGSZ Siófok – ZTE FC 2-2 ( 1-0 )

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Siófok, 300 néző. Jv.: Szilasi. Gólszerzők: Ivancsics (12. p. 11-esből), Daru (59. p. 11-esből), illetve Simonfalvi (58. p.), Délczeg (88. p.,11-esből). Piros lap: Daru (58. p.), Kovács J. (88. p.), (mindkettő Siófok).

ZTE: Szappanos - Króner, Fodor, Fargács, Farkas - Simonfalvi, Horváth A. (Vittman 62. p.), Bailo (Biró 75. p.), Szöllösi, Babati - Délczeg. Vezetőedző. Lőrincz Emil.

Röviden a meccs krónikája:

Helyzetecskék itt és ott, majd Farkas felesleges szabálytalansága után 11-es, vezet a hazai csapat. A Siófok visszaáll kontrákra rendezkedik be. Veszélyesek is támadásait Szappanos többször hárítja bravúrral. A Balaton partiak a széleken rendre lefutják a ZTE védőit, a beadások után alakulnak ki helyzetek. A ZTE-nek mindössze egy lehetősége akad, a lövést védi a hazai kapus. Miközben a gyengén játszó Farkas ismét összehoz egy büntetőt, Szappanos ezúttal védi Ivancsics büntetőjét, életben tartva a ZTE pontszerzési reményeit.

Szünet után gyorsan egyenlíthetne az egerszegi csapat - szintén 11-esből -Délczeg büntetőjét védi a hazaiak kapusa. Szerencsére egy szabadrúgás után még is egyenlítenek a zalaiak. Nem sokáig örülhetnek a döntetlennek. Ismét 11-eshez jut a hazai együttes, ezúttal is Farkas szerencsétlenkedik a vendégeknél. Ezúttal Daru nem hibáz, de bemutat a ZTE szurkolóknak, piros lap az ajándéka. Emberelőnyben a vendégek, de csak meddő mezőnyfölényre futja. A hajrában Szilasi ismét a büntető pontra mutat. Az egerszegiek rúghatnak 11-est, Délczeg belövi, újabb piros lap a hazai Kovács J-nek. Kettős emberelőnyben a ZTE, de kevés az idő a győztes gól megszerzésére.

Egy örült mérkőzésen megszerezte első idegenbeli pontját a ZTE, ennek lehet örülni semmi másnak. A védelem továbbra is könnyen zavarba ejthető, a támadójáték kezdetleges. A játékvezető is alkalmazkodott a két csapat gyenge játékához, az öt 11-esből kettő legalább nem volt jogos, mindkét oldalra adott egy ajándék büntetőt.

Értékelés:

Lőrincz Emil, a ZTE vezetőedzője: - Végig görcsösen játszottunk, emiatt rendkívül pontatlan volt a játékunk. Ember előnyünket sem tudtuk érvényesíteni. Hátul továbbra is sok a hiba

Simonfalvi Gábor, a ZTE csapatkapitánya: - Egy flúgos mérkőzésen megszereztük első idegenbeli pontunkat. Az öt büntetőből szerintem kettő nem volt jogos. Emberelőnyben sem tudtuk győzelmet kiharcolni, pedig illett volna.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK