2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Háromgólos előnyt adtak el

2014. november 09. vasárnap, 15:28
Címkék:

ZTE FC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 3-3 (3-2)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1230 néző. Jv.: Kovács J. Z. Gólszerzők: Króner ( 3. p.), Délczeg (18. p.), Szöllősi (26. p.), illetve Belényesi (39. p., 85. p., 11-esből), Pintér (44. p.).

ZTE: Szappanos - Króner, Kovács G., Fodor, Farkas N., - Simonfalvi, Kovács Gy., Bíró (Balio 46. p.), Szöllősi (Károly 82. p.), Babati- Délczeg. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Az NB II sereghajtója ellen álomszerűen kezdett a ZTE, gyorsan megszerezte a vezetést, uralta a mérkőzést.. Fél óra elteltével három góllal vezettek a zalaiak, mindenki várta a további hazai találatokat. E helyett a ZTE hagyta, hogy ellenfele felálljon a "padlóról". Az első félidő hajrájában súlyos védelmi hibák után két gólt rúgott a Balmazújváros. A bekapott találatok alaposan elbizonytalanították a zalaiakat. Fordulás után a ZTE-nek felvillanásai voltak, a vendégcsapat ráérzett, hogy egy pontot szerezhet, ami sikerült is neki. A találkozó hajrájában Farkas sokadik 11-esét hozta össze a bajnokságban, és egyenlítetta tabella utolsó helyén tanyázó csapat.

A ZTE megmutatta, hogy egy agyon nyert mérkőzést, miként lehet elszúrni. Nem csoda, hogy a szurkolók a találkozó végén edzőcserét követeltek, de a kritikából jutott a játékosoknak is.

Értékelés:

Lőrincz Emil, a ZTE vezetőedzője: - Jól kezdtük a mérkőzést. Gyorsan három góllal vezettünk, csak rajtunk múlott mi lesz az eredmény.

Szabó János, a Balmazújváros vezetőedzője: - Vendégként 0-3-ról felállni nagy dolog. Helyzetünkben az 1 pont nem sokat ér, de amit a második félidőben láttam, bizalommal tölt el.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Három nullás vezetésünknél azt hittük megnyertük a mérkőzést, nem figyeltünk kellően ezért drága árat fizettünk.

Lőrincz Emil megy, jön vissza Lendvai Miklós

A Balmazújváros elleni fiaskóval felérő döntetlen után Lőrincz Emil vezetőedző felajánlotta lemondását, amit a klub vezetése el is fogadott. Vele együtt távozik Balogh István vezetőedző. A csapat felkészítését hétfőtől ismét Lendvai Miklós irányítja, aki emellett továbbra is ellátja klub utánpótlásának vezetését.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK