2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Győzelem a "hatpontos” mérkőzésen

2013. május 05. vasárnap, 06:24
Címkék:

ZTE FC - SVSE-GYSEV Goldschmidt 3-2 ( 2-0). NB II labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1516 néző. Jv.: Pintér (Kovács II., Kóbor). Gólszerzők: Grbics 12., 73. p.), Seye (30. p. ), illetve Fazekas N. (68. p.), Balla (90. p.).

DSCF4679

ZTE Vlaszák - Kocsárdi, Bogunovics, Budovinszky (Kovács G. 46. p.), Hajdu - Seye, Máté, Nánási, Gribic ( Szegleti 88. p.), Frizoni ( Sluka 74. p.) - Pavicsevics. Vezetőedző: Simon Antal.

A mérkőzés elején a vendégek veszélyeztettek, de helyzeteiket elhibázták. A folytatásban lassan, de biztosan megtalálta a ritmust a ZTE, megszerezte a vezetést és átvette a játék irányítását. Majd újabb találattal biztossá tették vezetésüket. Ebben az időszakban a soproniak kevés veszélyt jelentettek a hazaiak kapujára. Szünet után egy jóval agresszívebb vendégcsapat lépett pályára, nem hagyták kibontakozni a ZTE-t. A félidő közepén egy távoli lövéssel szépítettek, s ezután is egy ideigig lendületben maradtak. Aztán hazai oldalon Grbics megmutatta, hogy ő is jól céloz távolról. A hajrára fölénybe kerültek a vendégek, és újból bevették Vlaszák kapuját. A ZTE a hosszabbításban taktikus játékkal megőrizte egygólos előnyét.

DSCF4665

A zalai együttes végül fontos 3 pontot szerzett. amihez kellett Grbics jó játéka, és eredményessége.

Értékelés:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: - Nagyon jó hangulatú mérkőzésen győztünk. A Sopron igazolta jó hírét. Örülök a győzelemnek, és annak, hogy a közönség és a csapat is magára talált.

Bücs Zsolt, a Sopron vezetőedzője: - Az első félidő után megérdemelten vezetett a ZTE Szünet után nagy erőket mozgósítottunk, hogy egyenlítsünk, közel álltunk hozzá. Szeretném megjegyezni, hogy a második félidőben a tiszta játék idő mindössze 18 perc volt. Mi játszani jöttünk ....

DSCF4650

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: - Nagyon nehéz mérkőzésen a bennmaradás szempontjából nagyon fontos 3 pontot szereztünk.

Hajdu Norbert, a ZTE játékos: - Hatpontos mérkőzésen értékes 3 pontot szereztünk. Nagy lépést tettünk a bennmaradás felé.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK