2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Győzelem a főpróbán

2015. február 15. vasárnap, 13:10
Címkék:

ZTE FC - NK Medimurje Cakovec 2-0 (1-0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Zalaegerszeg, 250 néző. Jv.: Bors. Gólszerzők: Babati, Bíró.

ZTE: Szappanos (Czirjék) - Króner, Kovács G., Forgács, Fodor - Simonfalvi (Bedi), Szakály (Bíró), Babati (Zsiga), Szöllősi (Murai), Városi (Bailo) - Vittman (Délczeg, Tóth B.). Vezetőedző: Lendvai Miklós.

A jövő hétvégi Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzés előtt főpróbán a ZTE labdarúgócsapatának ellenfele a horvát harmad osztályban játszó Csáktornya csapata volt. A hazaiaknál bemutatkozott Zsiga Ervin, aki Erdélyből érkezett próbajátékra. Horváth Pétert, a ZTE új igazolását viszont ledöntötte lábáról az influenza

Kemény, a horvát stílus jegyeit magán viselő játékot produkáltak a vendégek, ami nem nagyon "ízlett" a ZTE-nek. A két 16-os között folyt a játék, kevés helyzettel. Közben Simonfalvi Gábor, a ZTE csapatkapitánya súlyos vállsérülést szenvedett, a pályáról vitték a kórházba. Az első félidő hajrájában egy szép akció végén megszerezte a vezetést a hazai csapat.

Szünet után sem változott a játék képe. A ZTE többet birtokolta a labdát, de nehezen került helyzetbe jó védekező ellenfelével szemben. Végül egy szép fejes góllal biztosította be győzelmét. A főpróba jól sikerült, de támadásban ennél több kell a bajnoki nyitányon .

A héten több nyitott kérdésnek is el kell dőlnie, így mi lesz Városi Viktorral, és az újabb próbázóval.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK