2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Gyenge játék után vereség

2013. május 12. vasárnap, 10:32
Címkék:

Bajai LSE - ZTE FC 2-1 ( 1-0). NB II-es labdarúgó mérkőzés. Baja, 300 néző. Jv.: Barna. Gólszerzők: Szénási (22. p.), Szöllősi (52. p.), illetve Pavicsevics (81. p.)

ZTE Vlaszák - Kocsárdi, Bogunovics (Tsiskhevich 80 p.), Kovács G., Hajdú - Simonfalvi (Vágó 65. p.), Seye, Máté, Gribic, Frizoni, Pavicsevics. Vezetőedző: Simon Antal.

A lendületesen kezdő ZTE már a 2. percben 11-eshez jutott, amit Kocsárdi kihagyott. A folytatásban is a ZTE irányított, de a minden áron való győzni akarás hiányzott a játékából. Aztán egy szöglet utáni védekezési hibát követően vezetést szerzett a hazai csapat, amitől még jobban belelkesedett. A ZTE meddő mezőnyfölényben játszott, de átlátszó támadásait biztosan hárította a hazai védelem.

Szünet után sem ébredt fel a vendégcsapat, sőt elképesztő egyéni hiba után tovább növelte előnyét a Baja. A hazaiak már eksztázisban játszottak, hiába támadott a ZTE, ellenfele kapusával az élen remekül védekezett. A hajrában szépít a ZTE, megnyomja az utolsó 10 percet, de az egyenlítés már nem sikerül.

A ZTE főleg fejben nem tudott ráhangolódni a találkozóra. Végig futnia kellett az eredmény után, és hátul elképesztő védelmi hibák után kapta a gólokat.. A vereség azt jelenti, hogy nagyon nehéz hajrá vár rá.

Vélemények:

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: A kihagyott 11-es megbosszulta magát.. Az utolsó 10 percben már hiába tettünk meg mindent, vereség lett a vége.

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője:- Az elején eldönthettük volna a mérkőzés sorsát, utána futnunk kellett az eredmény után és nem sikerült a fordítás.

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - Nehéz mit mondani. A kihagyott 11-esünk után a hazaiak belelkesedtek, s vezető góljuk után csak tovább fokozódott a lelkesedésük, nem ismertek elveszett labdát. Csak magunkat okolhatjuk a vereségért.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK