2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Góliszonyunk tovább tart

2012. március 04. vasárnap, 09:22
Címkék:

ZTE – Pécs 0-0. NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2.500 néző. Játékvezető: Németh Á.. Asszisztensek: Farkas, Butkai. Sárga lap: Kovács Gá. (44.), Máté (78.), Pavicsevics (87.) ill. Andorka (27.), (Bajzát 61.), Marovics (70.), Zeljkovics (71.),. Piros lap: Bajzát (86.).

DSCF1137


ZTE: Jahics - Kocsárdi, Bogunovics, Kovács Ge. Ganugrava - Hidvégi, Hervás (Polareczki 59.), Szakály D. (Pál 89.), Máté P. - Kovács Gá. Balázs Zs.(Pavicsevics 72.).

Pécs: Dibusz - Simonfalvi, Lantos, Goia, Marovics - Nagy O. (Fröchlich 90.), Regedei, Zeljkovics, Demjén (Okoronkwo 70.) - Bajzát, Andorka (Scsepanovics 46.).

Ismét szereztünk egy pontot...Ez akár lehetne örvendetes tény is, de most nagyon nem az. A mérkőzés összképét tekintve igazságos eredmény született, sőt a Pécs egy hajszálnyival közelebb állt a győzelemhez. Még akkor is, ha a 87. percben Pavicsevics talán nem magától botlott meg a büntetőterületen belül.

Pedig a Pécs sem nyújtott semmi emlitésre méltót. Szürke kis meccs volt a bágyadt napsütésben. A bennmaradás reménye pedig egyre messzebbre távolodik, most már valahol a Gönczöl-szekéren döcög, sok fényévnyire tőlünk. Persze Istennek se adjuk fel, amíg matematikai esélyünk van, bízni, küzdeni kell. Sajnos, csak a pályán lévők rúghatnak gólt, mi, szurkolók nem.

DSCF1189

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - Speciális helyzetben vagyunk, számukra minden mérkőzés "élet-halál" kérdése. Az első félidőben a Pécs biztonságra törekedett, fordulás után a küzdelem dominált. Szegény embert még az ág is húzza..... Remélem, nem úgy vesznek minket a tavasz során, hogy már kiestünk. A döntetlent igazságosnak tartom.

Mészáros Ferenc, a Pécs vezetőedzője: - Az első félidőben nem játszottunk jól, szünetben szerkezetet váltottunk. Több nagy lehetőséget hagytunk ki. Bizakodom a folytatásban, helyzetkihasználásunk javulni fog. Bajzát kiállítását szigorúnak tartom.

DSCF1208

Kovács Gergő, a ZTE játékosa: - Nem játszottunk rosszul, de a gól nagyon hiányzott a játékunkból. Gól nélkül viszont nem lehet nyerni.

Vlaszák Géza, a ZTE cserekapusa: - Küzdöttünk, harcoltunk, csúsztunk, másztunk, így lesz a jövőben is, de sajnos kapura kevés veszélyt jelentettünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK