2024.07.07., vasárnap - ApollóniaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Ez sajnos kevés

2011. november 20. vasárnap, 08:25
Címkék:

ZTE FC - Diósgyőri VTK 1-1 (0-1). NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1500 néző. Játékvezető: Takács. Asszisztensek: L. Tóth, Huszár. Gólszerzők: Kocsárdi, 53., 11-esből), ill. Luque (42., 11-esből). Sárga lap: Kocsárdi (42.), Máté (54.), Meye (62.), ill. Takács P. (45.), Abdouraman (39.), Budovinszky (58.), Szavics (68.).

 

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Bogunovics, Bulatovics, Szalai T. Hidvégi (Bujor 83.) - Szakály D., (Balázs 63.), Máté P, Kamber - Tököli, Meye. Vezetőedző: Prukner László.

DVTK: Farkas B. – Vadász, Budovinszky, Gal, Gohér - Takács P. (Pál 53.), Arze, Abdouraman, Luque - Tisza (Bogáti 88.). Carreno (Seydi 51.). Vezetőedző: Benczés Miklós.

Pedig már a meccs elején kezdtünk bizakodni... Az első félidőben – a végét leszámítva – nem futballozott rosszul a csapat. Talán idei legjobb játékát nyújtotta – sajnos csak a mezőnyben. Az ötvédős felállással stabilizálódott a védekezés, de a gólok változatlanul nem jöttek. Aztán egyre jobban rá kellett döbbennünk a valóságra. A második félidő már kiegyenlített játékot hozott. Ezzel együtt ismét komoly nyerési esélyt szalasztottunk el. Ha lenne kedvünk tréfálkozni, mondhatnánk, semmi vész, hiszen tavasszal még veretlenek vagyunk.

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - Az első 15 percben eldönthettük volna a mérkőzést, nyomás alatt tartottuk a Diósgyőrt. A folytatásban is több lehetőségünk akadt. Egy vitatható 11-es után vezettek a vendégek. Minőségi előny helyett ismét küzdhettünk az egyenlítésért. Amíg mentálisan nem leszünk nagyon erősek, roppant nehéz nyerni. Megpróbálunk bravúrosan szerepelni Debrecenben.

Benczés Miklós, a Diósgyőr vezetőedzője: - Nagyon harcos ZTE ellen léptünk pályára. Nem sikerült saját játékunkat játszani. A második félidőben adódtak helyzetecskék előttünk. Mindenhol győzelemre játszunk, nem vagyok elégedett a döntetlennel.

Vlaszák Géza, a ZTE cserekapusa: - Az első negyedórában elönthettük volna a mérkőzést, de a legnagyobb helyzeteket is elhibáztuk. Úgy látszik, be vagyunk oltva gól ellen.

Kamber Djodje: - Küzdöttünk, hajtottunk, de a helyzetkihasználással továbbra is gondjaink vannak. Egy vitatható bírói döntés után ismét futhattunk az eredmény után. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK