2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Csak a győzelemnek lehet örülni

2013. április 21. vasárnap, 12:11
Címkék:

ZTE FC - BKV Előre 1-0 (1-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1650 néző. Jv.: Mészáros. Gólszerző: Seye (24. p.).

DSCF7863

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Bogunovics, Budovinszky, Nagy Z - Simonfalvi (Kovács G. 73. p.) Grbics, Hajdu, Frizoni (Babati 60. p.) - Seye (Sluka 83. p.), Pavicsevics. Vezetőedző: Simon Antal.

Ősszel magabiztosan nyert a ZTE a BKV Előre otthonában, azonban a téli szünetben alaposan átalakult a fővárosi csapat, és több az élcsoportban is tanyázó együttest is megleckéztetett a tavasz folyamán. Az első 15 perc az unalmas játszadozás jegyében telt el, a vendégek játszottak enyhe fölényben, eredmény nélkül. A második negyedórában a ZTE valamivel aktívabb lett, és első szép támadása végén megszerezte a vezetést. A zalaiak vezető gólját követően a fővárosiak ismét átvették az irányítást.

DSCF7904

Szünet után letámadta a ZTE-t a vendégcsapat, és nem hagyta kibontakozni. A hazaiak mindössze egy valamire való helyzetet alakítottak ki, mi közben a vendégek beszorították, igaz, helyzetet nekik sem sikerült kialakítani.

Küzdelmes, de alacsony színvonalú mérkőzésen a ZTE csak a megszerzett 3 pontnak örülhet. Nagy kérdés, a mutatott játék jobb képességű csapatok ellen mire lesz elég.

DSCF7911

Értékelés:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: - Nehéz mérkőzésre számítottunk, bejött. A BKV Előre rendkívül maszívan védekezett, nehezen sikerült legyőzni őket. Sajnos, kicsit lassan is játszottunk. A lényeg, a 3 pont megvan.

Soós Imre, a BKV Előre vezetőedzője: - Megemelem a kalapom a csapatom előtt. Zsinórban 5 találkozón erősebb ellenfél ellen bizonyítottunk. A mai találkozón is eltűntettük a két csapat közötti tabellán elfoglalt különbséget.

Kovács Gergő, a ZTE játékosa: - Rendkívül kellemetlen ellenfél ellen, nagy küzdelemben értékes győzelmet arattunk.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Nagyon nehéz mérkőzés volt. Egy kellemetlen, rúgdosó ellenfél ellen sikerült győznünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK