2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Akár győzhettünk volna

2012. november 18. vasárnap, 11:13
Címkék:

Haladás II. - ZTE FC 2-2 (1-1). NB II-es labdarúgó mérkőzés. Szombathely, 1200 néző. Jv.: Szőts. Gólszerzők. Jagodics (28. p.), Czafit (63. p.), illetve Kovács G. (45. p.), Grbics (49. p.). Piros lap: Devecseri (Haladás, 80. p.).

img 3449 a

ZTE FC: Jahics - Kocsárdi, Nánási, Kovács G., Juhász - Jasarevic (Horváth 46. p.), Grbic (Tóth 86. p.), Kocsis, Hajdu - Babati, Pavicsevics. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

A Haladásban pályára lépett az első csapatból száműzött Kenesei Krisztián is, aki nagyon bizonyítani akart egykori csapata ellen. Az első húsz percben hullámzó játék mellett két kisebb ZTE helyzetet láthattak a nézők, amit Babati elpuskázott. A félidő közepén Kenesei lőtt egy hatalmas kapufát. A hazaiak inkább kontrázni próbáltak, egy ilyen akció végén megszerezték a vezetést. Kenesei ebben is főszerepet vállalt. Ezután még jobban visszazárt a szombathelyi csapat. A ZTE szabadrúgások után igyekezett veszélyeztetni, az egyik ilyen lehetőség végén a félidő utolsó percében sikerül az egyenlítés.

img 3486 a

Fordulás után egy szép támadás végén gyorsan megszerezte a vezetés a ZTE. Egy ideig uralta is a játékot, aztán visszavett a tempóból. Átvette a játék irányítását a vasi együttes, és egyenlített. Ezután a Haladás ismét visszahúzódott saját térfelére, kevés veszélyt jelentett a ZTE kapujára. A befejezés előtt 10 perccel 10 emberre fogyatkozott a hazai együttes, az idő rövidsége miatt a zalai együttes már nem tudott élni az emberelőnnyel.

A ZTE-nek megvolt a lehetősége a győzelemre, de a mérkőzés fordulópontjait nem használta ki, így értékes 2 pontot hagyott Szombathelyen.

Értékelés:

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Igazi rangadót játszottunk, a második félidei játékunk alapján 2 pontot hagytunk Szombathelyen.

Kovács Gergő, a ZTE játékosa: - Az első félidőben a hazaiak, a másodikban mi játszottunk jobban. Sajnálom, hogy nem sikerült győznünk, a játék képe alapján igazságos a döntetlen.

img 3504 a

Kocsis Adrián a ZTE játékosa: - Ebben a mérkőzésben több volt számunkra. Győzelmet szalasztottunk el, értékes 2 pontot hagytunk a Halai otthonában.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: - A mély talajú pályán küzdelmes mérkőzés folyt. Igazságosnak mondható a döntetlen. Talán mi egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK