2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A szerencse mellénk szegődött

2015. szeptember 27. vasárnap, 12:39
Címkék:

Soproni VSE - ZTE FC 1-2 (0-0).

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Sopron, 500 néző. Jv.: Berger.

ZTE: Szappanos - Króner, Gyagya, Forgács, Fodor (Patvaros 46. p.) - Szakály (Bíró 64. p.), Nagy T., Bedi - Városi, Daru, Babati (Bailo 82.). Vezetőedző: Csank János. Gólszerzők: Zamonstny (86. p.), illetve Babati (69. p.), Daru (11-esből 87. p.).

Az első tíz perc az ismerkedés jegyében telt, két kisebb soproni helyzet adódott a folytatásban. A ZTE tanácstalanul játszott, nem nagyon jutott el a hazaiak kapujáig. Aztán Szappanos védett bravúrral, majd a másik oldalon Daru hagyott ki helyzetet. A félidő hajrájában két pontatlan hazai lövés borzolta nézők idegeit. A ZTE-nek az első félidő során csak pár perces felvillanásai voltak.

Szünet után aktívabbak lettek a vendégek , de helyzeteket továbbra sem sikerült kialakítaniuk. Majd kapu előtti kavarodás. után a semmiből megszerzik a vezetést. A hazaiak beszorítják ellenfelüket, vagy a ZTE ül rá az eredményre... Ki tudja. A hajrában egyenlít a Sopron, de egy percre rá ismét vezet az egerszegi csapat. Sopron nem adja fel, újabb Szappanos bravúr kell a ZTE sikeréhez.

.Jó indulattal közepes színvonalúnak nevezthető találkozón, ismét nem játszott jól az egerszegi csapat, de a szerencs melléje szegődött. Sikeréhez nagy mértékben hozzájárult Szappanos.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - A Sopron jobban játszott, mi görcsösen. Támadásban is gyengélkedtünk, idegenben stabilabbnak kell lennünk. A csapat jól küzdött, de ennél több pozitívumunk nem volt.

Szappanos Péter, a ZTE kapusa: - Örülök, hogy jól ment a védés. Nagyon rossz talajú pályán, kellemetlen ellenfél ellen szereztünk nagyon értékes három pontot. Az első félidőben a házigazdák, a másodikban mi voltunk aktívabbak. A második gólunk nagyon jó lélektani pillanatban esett.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK