2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A jó védekezés győzelmet ért

2014. november 01. szombat, 09:07
Címkék:

ZTE NKK - MTK Budapest 79-58 (20-19, 23-14, 16-11 20-14)

NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, Zalaegerszeg, 400 néző. Jv.: Söjtöry, Gelencsér, Radnóti.

ZTE: Nagy D. (20/6), Varga Zs. (13), Szélesy (7/3), Mackay (5/3), Zele (17). Csere: Darida (6/3), Makitalo (2), Velkey, Jurkó (2). Ambrus (5), Horváth Zs. (2). Vezetőedző: Gáll Tamás.

MTK: Semsei (16/3), Orsó (7), Medgyessy (6), Vincze (8), Barnai (17). Csere: Turóczi (2), Baksa (2), Zsilinszky, Szabó, Varga B., Suppán, Vezetőedző: Stevan Csupics.

Idegesen kezdte a találkozót a hazaiak. Az első negyedben futottak az eredmény után, a negyed végén érték utol a fővárosiakat és fordítottak. A folytatásban tovább javult a ZTE védekezése, és a második negyed közepén már hét ponttal vezetett.( 32-25). Stevan Csupics kétszer is időt kért, de nem használtak tanácsai. A negyed végén már tíz ponttal vezetett a zalai csapat. Fordulás után tovább növelte előnyét ZTE, a fővárosiak alig szereztek kosarat. A záró negyedben már egyértelműen a hazai csapat irányított, az MTK-nak esélye sem volt a fordításra.

Az első negyedet leszámítva a ZTE magabiztosan kézben tartotta a mérkőzés irányítását, és megérdemelten szerezte meg első győzelmét ebben a bajnokságban.

Értékelés:

Gáll Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Az MTK ellen óriásit javult a védekezésünk, főleg ennek köszönhetjük sikerünket. A győzelemért alaposan megdolgoztunk.

Stevan Csupics, az MTK vezetőedzője: - Gratulálok a ZTE győzelméhez. Mi nagyon rossz százalékkal dobtunk, amivel még az NB II-ben sem nyernénk mérkőzést.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK