2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A hajrában fordítottak

2014. október 19. vasárnap, 09:55
Címkék:

Zalakerámia ZTE - Alba Fehérvár 74 - 71 (22-18, 20-24, 11-20, 21-9)

NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1400 néző. Jv.: Pálla, Söjtöri, Boros.

ZTE: Graham (8), Mohácsi, Gáspár (20/9), Healy (18/3), Lekli (13/3). Csere: Kusnyer (6/6), Darling (6), Kertész (2), Velkey (1), Czinger, Kerkai. Vezetőedző: Raul Jimenez.

Alba: Tóth P. (5), Kromah (25), Kovács Á. (8), Melvin (14), Csorvási M. (4). Csere: Djapa (11/3), Supola (5), Juhos. Vezetőedző: Marcel Tenter.

Repülő rajtot vettek a hazaiak, 19-12-re vezettek. Lassan ébredezett a vendégcsapat, légiósai révén visszajött a mérkőzésbe. Előbb egyenlített, majd a nagyszünet után fokozatosan elhúzott. Több, mint tíz ponttal is vezetett, de a ZTE nem adta fel. A vendégek a lepattanók megszerzésében és dobásbiztonságban múlták felül a hazaiakat, akiknél akárcsak Nyíregyházán, ezúttal is Gáspár volt az egyik legjobb pontszerző. A csapatkapitány hátára vette a csapatot. A befejező negyedben a pontszerzés mellett mindössze kilenc pontot engedélyeztek a vendégeknek a zalaiak, és óriási hajrá után bravúros győzelmet arattak.

Vélemények:

Raul Jimenez, a ZTE vezetőedzője: - Csapatsikert arattunk. Örülök, hogy a játékosok elhitték, hogy az első forduló csak kisiklás volt..

Marcel Tenter, az Alba vezetőedzője: - Egy megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, buta hibák miatt.

Gáspár Dávid, a ZTE játékosa: - A sírból hoztuk vissza a mérkőzést, nagy küzdelemben nyertünk. Örülök, hogy győzelemmel mutatkoztunk be hazai pályán.

Kertész Dániel, a ZTE játékosa: - Egykori csapatom nagyon jó játékerőt képvisel, bizonyította is, de nagyot küzdöttünk és nyertünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK