2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Vona Gábor: Végveszélyben a magyar élet

2012. november 14. szerda, 18:20
Címkék:

A magyar élet végveszélyben van: sem a megélhetés, sem a közbiztonság, sem pedig az egészséghez való jog nem biztosított, ezért utcára kell menni egy parlamenti pártnak is – hangsúlyozta Vona Gábor elnök Zalaegerszegen, a Jobbik által szervezett, Magyar élet menete című rendezvényen.

jobbik2

Az MSZP és a Fidesz az elmúlt 22 évben tönkretette az országot, jelentette ki. Azt mondta: ma két oldal van Magyarországon: az egyik a hatalmába belekattant kormány, a másik pedig a hatalma elvesztésébe belekattant MSZP, és mindkettő azt próbálja eljátszani, hogy majd ő hoz megújulást az országnak. Bajnai alatt 1300 milliárdos megszorító csomagot vezettek be, és Orbán sem váltotta be ígéreteit, ami miatt rájuk szavazott az ország. Hol van az egymillió munkahely? Ha mindez így folytatódik, valóban csak egymillió munkahely lesz hazánkban.

A magyar államadósságról is egyedül csak a Jobbik mondja, hogy tárgyalják újra. A magyar társadalom már nem bírja el a terhet, hogy évente ezermilliárdot dobnak ki egy lyukas hordóba. De ki kellene végre mondani azt is, hogy a magyar gazdaság ebben a megnyomorított, az Európai Unió, a multik és a bankok által megtépázott állapotában nem tudja kitermelni államadósságot, hangoztatta.

jobbik1

Mint fogalmazott: Jobbik nem mondja, hogy lépjünk ki Európából, az európai gazdasági térségnek legyünk részesei, de olyan szerződésekkel, melyekben mi dönthettünk... Nekünk van földünk és ivóvízkincsünk, amire igenis lehet független és szabad Magyarországot építeni.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK