2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Újévi fogadás Zalaegerszegen

2012. január 07. szombat, 14:05
Címkék:

A város dísztermében, az önkormányzat hagyományos újévi fogadásán Gyutai Csaba polgármester köszöntötte Zalaegerszeg közéletének meghatározó szereplőit. Köszönetet mondott eddigi munkájukért, és mint fogalmazott a jelenlévők nélkül nem sikerültek volna a város célkitűzései a gazdasági és kulturális élet területén.

 

Átadásra került "Zalaegerszeg Innovációs Díja" is

2012-ben is további szorgalmas munkára, összefogásra van szükség, és bár a nehéz gazdasági helyzet miatt, kisebb lépésekben halad majd az önkormányzat, a célokról nem mondnak le - fogalmazott a zalai megyeszékhely polgármestere. Beszélt az elmúlt év eredményeiről, kiemelve a belvárosi rehabilitációs programot, az ökováros kialakításának megkezdését, az elismerésre méltó, öt százalék körüli munkanélküliségi adatot. Az idei évi tervekről szólva kifejtette, változatlanul a legfontosabbnak tartják a munkahelyteremtést, a kis-és középvállalkozások segítését, az inkubátorház fejlesztését, kerékpárutak építését. Zalaegerszeg az elmúlt években is kiegyensúlyozottan, működési hitelfelvétel nélkül működött, a megyei jogú városok sorrendjében ezért is ért el előkelő helyezést. Ezen az úton szeretnének tovább menni, és sikereket elérni 2012-ben is.

fogadas 2

A város vezetői köszöntötték az új esztendőt

 

Az újévi fogadáson átadásra került "Zalaegerszeg Innovációs Díja", melyet a város képviselőtestülete a Binax C.C. Kft-nek és a Kozma Kft-nek adományozott. A díj elkészítésére minden évben más-más zalaegerszegi képzőművész kap megbízást, az idei díjak Horváth László szobrászművész alkotásai.

fogadas 3

A Binax CC Kft. (balról) és a Kozma Kft. (jobbról) részesült az innovációs díjban

 

A Binax C.C. Kft. a telefonos ügyfélszolgálatok mellett piac-és közvéleménykutatással, adatrögzítéssel, telefonos értékesítéssel és direkt marketing kampányok, lebonyolításával foglalkozik. A Kosztolányi utcai régi villasor két épületében alakították ki központjukat, ahol 230 dolgozót foglalkoztatnak. Az elismerést Ott Tibor ügyvezető vette át.

A Kozma Kft. fő tevékenységi köre kazánházak, ipari csarnokok, áruházak épületgépészeti tervezése, és kivitelezése a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával. A cég 2006-ban alakult, és az ügyvezető már 2007-ben a Parlamentben a "Legdinamikusabban fejlődő magyar cég" kitüntetést vehette át. A társaság a gazdasági válság ellenére folyamatos növekedést tudott elérni. Az innovációs díjat Kozma Tibor ügyvezetőnek adta át a város polgármestere.

A fogadáson a Pálóczi Horváth Ádám Zeneiskola növendékeivel kiegészült Petely Jazz Quintett zenekar műsora színesítette az estet.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK