2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Tegyél egészségedért!

2014. szeptember 10. szerda, 17:39
Címkék:

Az egészséges közösségek – HEALTHY, SI-HU-2-2-0022 projekt keretében a hét végén Lentiben sorra kerülő egészség- és sportfesztivál programjáról tartottak sajtótájékoztatót a helyi városi művelődési központban.

Egézség- és sportfesztivál Lentiben

Az előzményekről röviden: a Szlovénia–Magyarország határon átnyúló együttműködési program fő célja az egészséges életvitel fenntartható alapjainak megteremtése az óvodás, iskolás gyermekek, valamint szüleik részére a muravidéki magyar közösség és a magyarországi szlovén közösség tagjai számára. A projekttevékenységek magukban foglalják a közös, fenntartható struktúrák kifejlesztését az egészség fejlesztése és védelme területén.

A szervező K.K.U. Kft képviseletében Baranyi Piroska röviden vázolta a sajtó megjelent képviselői számára szeptember 20-i, szombati programot. Mint elmondta, a remélhetően komoly érdeklődésre számot tartó események 10 órakor kezdődnek.

Tíz és este 6 óra között számos bemutatóra és kulturális programra kerül sor, 12-15 óra között pedig játékos sportversenyek nyereményekkel szórakoztatják az érdeklődőket. Sőt, a kiállított sportszereket bárki kipróbálhatja, azokon aerobic- és spinning edzést végezhet.

Baranyi Piroska kiemelte, hogy életvitelt népszerűsítő programokról van szó, melyek a határon átnyúló intézményi kapcsolatokat vannak hivatva erősíteni, bevonva szlovén partnereket, gyerekeket, családokat. A legfontosabb cél a határ menti régiók lakosságának egészségfejlesztése és életminőség-javítása.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK