2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Nyílt nap a mechatronikai intézetben

2013. január 21. hétfő, 20:09
Címkék:

A zalaegerszegi műszaki felsőoktatás folyamatos megújuláson megy keresztül. Két év elindult a levelező tagozatos képzés, tavaly az országban Győr és Kecskemét mellett harmadikként elindult a duális mérnökképzés, idén pedig újabb kezdeményezés válik valóra, hiszen az egyetem és az önkormányzat közösen bevezetik az új, kiválósági ösztöndíjat.

2013 őszén kerül bevezetésre a műszaki képzést támogató ösztöndíj "Tehetségek a Nyugat-Pannon térségért" címmel. Ez már szervesen illeszkedik a Nyugat-Pannon Járműipari és Mechatronikai Központ projekthez is, melyet a Kormány kiemelt járműipari központtá minősített és amelynek teljes humán részét (oktatás, képzés, kutatás-fejlesztés, innováció) a Nyugat-magyarországi Egyetem biztosítja. Ez az ösztöndíj azokat a minőségi, kiemelkedő hallgatókat támogatja, akik 400 pont feletti eredménnyel kerülnek be az egyetem zalaegerszegi mechatronikai mérnöki szakjára. A támogatás összege havi 35 ezer Ft/fő, azaz félévente 175 ezer Ft/fő.

Az új ösztöndíjat és a zalaegerszegi lehetőségeket is bemutatja az egyetem pénteki nyílt napja, melynek időpontja és helyszíne:

2013. január 25., péntek, 14 óra (NYME Gépészeti és Mechatronikai Intézet, Zalaegerszegi Felsőoktatási Központ, Gasparich Márk u. 18/A, "F" oktatási épület, III. emeleti előadótermek)

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK