2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Nyílt nap a Közlekedési Felügyelőség műszaki vizsgálóállomásán

2013. november 06. szerda, 09:26
Címkék:

Ingyenes átvizsgálással áll rendelkezésre november 9-én, reggel 8 órától 12 óráig a Zala Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőségének műszaki vizsgálóállomása, Zalaegerszegen. A nyílt nappal arra szeretnék felhívni az autósok figyelmét, hogy még a tél beköszönte előtt készítsék fel járműveiket a megváltozó közlekedés viszonyokra.

kozl nyiltnap

Rigó Csaba, megyei kormánymegbízott a sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta, a téli felkészítést szorgalmazó nyílt nappal nem az ellenőrzés, hanem a megelőzés a céljuk. Szeretnének azon járműtulajdonosoknak segíteni, akik nem tudnak, vagy nem akarnak időt és pénzt szánni erre. Az ingyenes átvizsgálás mellett a műszaki érvényesség meghosszabbítására is van lehetőség, ha az autóval minden rendben van, és ha ezt a tulajdonos kéri a vizsgadíj befizetésével.

Tóth András, a felügyelőség vezetője elmondta, a nyílt napon a járművek futóművét, lengéscsillapítóját, fékberendezését beleérte a kéziféket is, valamint a világító- és fényjelző-berendezéseket vizsgálják át ingyenesen. Igény esetén hozott ködlámpát, helyzetjelzőt is felszerelnek, kicserélik a nyári szélvédőmosó folyadékot télire. Ha valakinek valamilyen gondja van autójával, azt is megnézik, továbbá, ha úgy igényli, egy megbeszélt időpontban kijavítják. Két évvel ezelőtt már tartottak nyílt napot, ami nagy érdeklődés mellett zajlott. Ezért idén telefonos bejelentkezés alapján fogadják az ügyfeleket, megkímélve őket a felesleges várakozástól. Érdemes érdeklődni, mert kevés jelentkező esetén a lehetőségét akár szombatig is fenntartják. Ehhez elegendő a jármű rendszámát közölni a 92/549-072 vagy a 92/549-070-es telefonszámon, tette hozzá.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK