2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Modern tornaterem, új sportszerek

2013. június 21. péntek, 17:08
Címkék:

A tanév utolsó aktusaként megújult tornatermet avattak a belvárosi Petőfi-székhelyiskolában. Ezzel több éves termékeny ciklust is maguk mögött tudtak, mely során nemcsak az infrastruktúra, hanem a szakmai program is megújult az intézményben, hangzott el az évzárón. 18 millió forintos ráfordítással, melyből közel 5 milliót a helyi önkormányzat támogatott újult meg a tornaterem padozata, korszerűsödött a világítás és új sportszerekkel gazdagodott az iskola. Ez a fejlesztés szervesen kapcsolódik a tavaly kialakított sportudvarhoz, mindkét beruházás a 41 éve meglévő sporttagozat minél jobb működését segíti, hangzott el Gyutai Csaba polgármestertől az avatás alkalmával.

petofi-evzaro 1

Szintén köszöntőt mondott Dékány Endre a körzet képviselője, Pácsonyi Imre, a járási tankerület vezetője, valamint Makovecz Tamás az iskola igazgatója. A direktor nemcsak a fejlesztést éltette beszédében, hanem a pedagógus közösség munkáját, a diákok tanulmányi eredményeit, melyet a kitüntetettek hosszú sorfala mutatott (legeredményesebb tanulmányi átlagot alsó tagozatban a 2.a, felsőben a 6.b. osztályos tanulók bizonyítványai mutatják, míg az Év petőfis sprotolója címet Csóka Dániel hetedikes diák érdemelte ki).

petofi-evzaro 2

A tankerületvezető elismeréssel beszélt az intézményben folyó pedagógia munkáról, az önkormányzattal ápolt kapcsolatról és a sport nevelésben betöltött szerepéről.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK