2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Kormányablak Keszthelyen is

2015. szeptember 29. kedd, 18:59
Címkék:

Keszthelyen, a járási hivatal épületének földszintjén, az okmányiroda helyén ünnepélyes keretek között megnyitották a kormányablakot, ahol nyolc ügyfélpultban tizenkét ügyintéző szolgálja ki az ügyfeleket. Az épületen a jó gazda gondosságával még energetikai fejlesztést és tetőzet megújítást is végeznek majd.

korm-ablak 1

Szakszerűséggel szolgálni

Palich Etelka, a Miniszterelnökség területi közigazgatás irányításáért felelős helyettes államtitkára - köszönetét tolmácsolva az elvégzett munkáért - kiemelte: a lakosság örömére, immár egy helyen vehetik igénybe a polgárok az állam szolgáltatásait. Azt kívánta: a megfelelő szakszerűséggel kiszolgált ügyfelek megelégedettséggel hagyhassák el a korszerűen elkészült helyet.

Dr. Varga Andrea járási hivatalvezető elmondta: az EU-ban meglévő tapasztalatok birtokában létrehozott első integrált hazai ügyfélszolgálatok felállításával foglalkozó 2013-as konferencián még távolinak tűnt, hogy egykor Keszthelyen is ilyen létesülhet. Majd tavaly februárban Hévízen megnyitott a nagyon jó ügyfél elégedettséggel rendelkező kormányablak. A pozitív visszajelzések, a keszthelyi munkatársak felkészültsége, elhivatottsága már biztonságot ad a keszthelyi hivatal átadásakor. Öröm, hogy a város szívében lévő, eredetileg nem irodáknak készült, érdekes tagolású műemléki épületben is sikerült otthonos, családias irodát létrehozni kedves, derűs és szakszerű tájékoztatással, ügyfélkiszolgálással.

A kivitelezők részéről Papp Sándor ügyvezető, a határidők betartását és a jó minőség fontosságát aláhúzva, készre jelentette a beruházást.

korm-ablak 2

Köszönő beszédében Rigó Csaba kormánymegbízott arra világított rá, hogy Keszthely önkormányzata a frekventált helyen, a postahivatalhoz közeli épületét ingyenesen adta használatba, ami az állampolgárok érdekét szolgálta. A hévízi kormányablakot alapítása óta közel 31 ezren keresték föl. Az országosan megnyitandó 278 kormányablak fele már megnyitott és idén év végéig szinte az összes ügyfeleket fogad majd. A rezsiköltség megtakarítási szándékával, a jövő év végéig, a megyében 18 kormányhivatali épület felújítását tervezik –jelentette be.

Tál Zoltán plébános az épületre, az itt dolgozókra, az ide betérőkre is Isten áldását kérte.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK