2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Kábítószer-terjesztőket fogtak el Nagykanizsán

2012. december 17. hétfő, 16:03
Címkék:

Két kábítószer-terjesztőt fogtak el a rendőrök Nagykanizsán, az egyik férfit őrizetbe vették. Őt azzal is gyanúsítják, hogy egy fiatalkorú lánynak többször adott el az illegális szerekből - közölte honlapján hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nagykanizsai rendőrök egy autóval utazó négytagú társaságot igazoltattak vasárnap hajnalban a 7-es főút nagykanizsai elkerülő szakaszán. Az ellenőrzéskor a kocsi kesztyűtartójában és a hátsó ülésén egy-egy marihuánás cigarettát találtak, ezért mintavételre vitték a járműben utazókat.

A kocsi utasai közül háromnál kábítószer jelenlétét mutatta ki a teszt, majd házkutatásokat tartottak, amelynek során az egyik férfi utasnál további illegális szereket - marihuánaszármazékokat, valamint csomagolt hallucinogén gombaspórákat -, illetve kábítószer-fogyasztásához használt eszközöket találtak. A kábítószer megszerzése és tartása mellett annak terjesztésével is gyanúsítják a férfit.

A nagykanizsai nyomozók az eljárás során eljutottak egy szintén helybeli férfihoz, akiről kiderült, hogy egy fiatalkorú lánynak többször adott el kábítószert. A férfi ellen hasonló bűncselekmények elkövetése miatt több eljárás is folyamatban van, ezért őrizetbe vették, és indítványt tettek előzetes letartóztatására.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK