2024.07.07., vasárnap - ApollóniaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Ismét a világhálón a ZalaMedia online

2011. november 17. csütörtök, 20:15
Címkék:

Újra elérhető a világhálón a ZalaMédia online webportál, mely kényszerű leállása előtt - nyugodtan kijelenthetjük - nemcsak szűkebb környezetünkben, hazánkban, hanem határainkon túl is komoly népszerűségnek örvendett.

 

Vége a kényszerpihenőnek!

Az ok sokak előtt ismert: nemcsak az olvasók fedeztek fel bennünket, hanem a hackerek is. Sikeresen behatoltak a portál számítógépes rendszerébe, s ezen keresztül spamekkel árasztották el a fél világot.

Hogy megelőzzük a még nagyobb bajt, nem maradt más lehetőségünk, minthogy leállítsuk az oldalt. A kényszerű szünetet arra használtuk fel, - ha ez küllemében még nem is látszik teljesen - hogy a www.zalamedia.hu portál rendszerét tovább fejlesszük, ami reményeink szerint a jövőben nagyobb védelmet nyújt az illetéktelen behatolók ellen is.

Most végre ismét látogathatják az interneten a ZalaMédia online-t, amely reményeink szerint egyre bővülő tartalommal, egyre jobban "felöltöztetve", folyamatosan és naprakészen tájékoztatja olvasóit szűkebb környezetünk közéleti, gazdasági, kulturális eseményeiről, valamint az aktuális megyei programokról. Némi egészséges életmóddal, divattal, fotógalériával és blog-ajánlatokkal is fűszerve a kínálatot!

 

ZalaMédia online szerkesztősége

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK