2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Irodalmi vetélkedő Pötrétén

2013. április 14. vasárnap, 16:22
Címkék:

Harmadik alkalommal rendezett kistérségi irodalmi vetélkedőt Pötréte önkormányzata, melyen a házigazda település mellett három község csapata vett részt. A rendezvényt József Attila születésének 108. évfordulója tiszteletére tartották.

vetelkedo hahotiak

Gáspár Károly, Pötréte polgármestere köszöntötte elsőként a megjelenteket. Mint mondta, örül annak, hogy ismét otthont adhatnak az irodalmi vetélkedőnek, melynek díjazásáról, vásárlási utalványokat felajánlva, helyi cégek gondoskodtak.

Vigh László országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy az alaptörvény módosítása miatt újból jogtalan támadások sorozata éri az országot, a kormány azonban kiáll a magyar értékek mellett. Az ország jövője szempontjából fontosak a fiatalok, akik majd minden bizonnyal tovább viszik ezeket az értékeket.

vetelkedo dioskal

Az irodalmi vetélkedőn teszteket töltöttek ki a fiatalok, hol született címmel játékos feladatot oldottak meg, majd villámkérdésekre válaszoltak. Magyar irodalmi ismereteiből Dióskál (alsó kép) bizonyult a legjobbnak, Pötréte a második, harmadik Misefa, negyedik Hahót csapata lett.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK