2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Ingyenes próbaérettségi nap a fővárosban

2012. január 14. szombat, 09:39
Címkék:

Az idén is megszervezi az ingyenes próbaérettségi napot a Studium Generale a fővárosban, a január 21-i rendezvényen több tárgyból tesztelhetik tudásukat a diákok.

 

 Az ország egész területéről lehet jelentkezni

 

A Studium Generale MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint a diákok matematika, történelem és elméleti gazdaságtan tárgyakból tehetik próbára tudásukat emelt vagy középszinten.

A cél, hogy a tanulók rutint szerezzenek, ez segíthet az érettségin a vizsgadrukk leküzdésében, és visszajelzést is kaphatnak tudásszintjükről. A tesztvizsgákat a szervezet szakmai elitje állítja össze. A részvétel feltétele ingyenes regisztráció a www.studiumgenerale.hu oldalon.

A Studium Generale a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos, ingyenes érettségi-előkészítője. A szervezet a Corvinus önkéntes hallgatóiból áll, és a legfőbb cél, hogy minél több diákot minél magasabb szakmai színvonalon tudjon támogatni a sikeres felvételiben. A képzés matematika, történelem és elméleti gazdaságtan tárgyakból folyik, és a felkészítés két különböző formában zajlik.

A főváros közeli, végzős diákok számára szombatonként négyórás szemináriumok állnak rendelkezésre az egyetem épületében, emellett pedig levelező formában is lehetőséget adnak a felkészülésre.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK