2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Fogyasztóvédelmi vetélkedő diákoknak

2012. január 16. hétfő, 11:01
Címkék:

Országos fogyasztóvédelmi vetélkedőn vehetnek részt 14-18 éves diákok, a jelentkezéseket a szervezők a www.feosz.hu weboldalon várják.

 

Az első forduló megoldásait február 3-ig küldhetik el a háromfős csapatok. Egy iskolából több csapat is részt vehet a négy fordulóból álló megmérettetésen. A fogyasztóvédelmi totót és a további feladatokat a honlapon találhatják meg az érdeklődők.

A döntőt április végén rendezik meg, a tervek szerint Budapesten. A zsűrit a hazai fogyasztóvédelem neves képviselői alkotják, a hat legjobb csapat tagjait értékes nyereményekkel jutalmazzák.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Sulivetélkedő elnevezésű versenyt a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége és a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület szervezi a Sulitotó utódjaként.

A kampány célja a figyelemfelkeltés: a mindennapi életben a fiatal fogyasztók is kerülhetnek olyan helyzetbe, melyben jogaikat érvényesíteni kell. A vetélkedő során szerzett tudás, tapasztalat nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy egy későbbi fogyasztói jogvitában erélyesen tudjanak fellépni jogaik védelmében – - közölte a szervező hétfőn az MTI-vel.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK