2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Ez kevés lesz

2012. szeptember 16. vasárnap, 12:02
Címkék:

Tatabánya - ZTE FC 3-1 (2-0) NB II Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés. Tatabánya, 800 néző. Jv: Vad II. Gólszerzők: Csovics (2),, Huszák, illetve Mavolo.

ZTE: Jahics - Simonfalvi, Szalai, Horváth (Nánási ), Hajdú (Juhász) - Mavolo, Grbics, Máté, Frizoni - Krajczár (Jasarevich), Babati. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

Rendívül gyengén kezdte a mérkőzést, és úgy is folytatta a a mérkőzés végéig. Tíz perc után már két góllal vezettek a hazaiak. A folytatásban is a Tatabánya akarata érvényesült, a ZTE nem volt képes felpörögni. Szünet után ugyan szépített, de egy újabb durva egyéni hiba után bebiztosította győzelmét a hazai csapat.

Vélemények:

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Az ellenfelet több gólpasszal ajándékoztuk meg, ráadásul támadásban gyengélkedtünk.

Simonfalvi Gábor, a ZTE védője: - Durva hibámból szerezte meg a vezetést a Tatabánya, amiért elnézést kérek mindenkitől. Egy újabb védelmi hibát követően 10 perc után nagy hátrányba kerültünk. Szépítésünk után esélyünk lett volna a pontszerzésre, egy újabb baki végleg megpecsételte sorsunkat.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: - A mutatott játék nem hogy a feljutáshoz, de az NB II-ben való maradáshoz is kevés lesz.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK