2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Döntött a megyegyűlés az intézmények átadásáról

2011. december 08. csütörtök, 17:33
Címkék:

A rendkívüli közgyűlésen döntés született a megyei fenntartású intézmények átadás-átvételével kapcsolatban. Az önkormányzati törvény módosítását követően az intézményeket a jövőben a kormányhivatalok veszik át, mellyel egyidejűleg az önkormányzatok adósságát is átvállalják.

 

Rendkívüli ülést tartott a Zala Megyei Közgyűlés

A nem működési célra szánt vagyon marad a megyéknél. 2012. január 1-től a korábbi 3 szint helyett 1 emeleten végzik a munkájukat azok, akik az önkormányzat dolgozói lesznek a jövőben is.

A megyei önkormányzat külön kérte, hogy a Zalavári Millenniumi Emlékpark a jövőben is maradhasson a megye fenntartásában, hiszen az 1000 éves megye szimbóluma az építmény és a hozzátartozó park.

Manninger Jenő a Zala Megyei Közgyűlés elnöke Zala Megye Címere emlékplaketteket adott át Szemes Péternek, a keszthelyi Asbóth Sándor Térségi Középiskola, Szakiskola és Kollégium volt igazgatójának a szakképzésben és intézményvezetőként végzett több évtizedes kimagasló munkájáért.

Ugyancsak ebben az elismerésben részesült Szabó Gyuláné a Zala Megyei Kórház nyugdíjba vonult gazdasági igazgatójának a kórház magas színvonalú, zavartalan betegellátásnak biztosítása érdekében végzett kimagasló munkájáért.

Kollerné Miklósy Erzsébet a magyarszerdahelyi Fogyatékosok Rehabilitációs Intézetének és Otthonának nyugállományú vezetője ugyancsak elismerésben részesül a fogyatékkal élők bentlakásos ellátásának folyamatos korszerűsítése érdekében végzett több évtizedes kimagasló szakmai és vezetői munkájáért.

Zala Megye Címere emlékplakettet kapott Krasznai Tamásné a keszthelyi Zöldmező Utcai Általános Iskola igazgatója a gyógypedagógiai oktatásban és intézményvezetőként végzett kimagasló munkájáért. A gyógypedagógiai oktatásban és nevelésben végzett több évtizedes kimagasló tevékenységért kapott elismerést a zalaszentgróti Koncz Dezső Többcélú Gyógypedagógiai Intézmény kollektívája valamint Hochrein László a Zala Megyei Védelmi Iroda nyugdíjba vonult vezetője a megyei polgári védelmi igazgatásban végzett több évtizedes kimagasló munkájáért.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK