2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

CÖF-klub Zalaegerszegen

2013. január 26. szombat, 15:11
Címkék:

Az elmúlt hét végén megalakult a Civil Összefogás Fórum zalaegerszegi klubja. A részletekről a helyi Fidesz irodában sajtótájékoztató keretében számoltak be a szervezők.

vigh-fidesz

Vigh László országgyűlési képviselő, a zalaegerszegi választókerület elnöke elmondta: össze kell fogni a térségben is a keresztény-korzervatív embereket, hogy az Orbán Viktor vezette kormány 2014 után is folytathassa munkáját. Szólt a szervező munka fontosságáról: választókerületében három város van (Zalaegerszeg, Zalalövő, Lenti) és a kisebb településekkel együtt 98 ezer állampolgár él. Várják mindazokat, akiknek hozzájuk közelálló értékrendjük van.

Csizmadia László a CÖF elnöke arról beszélt, hogy nem jogi személyiségű szervezeteket hoznak létre, hanem pártállástól függetlenül helyi nemzeti konzultációs fórumokat szeretnének biztosítani, ahol mindenki elmondhatná a véleményét. A jövőben is civilek maradnának, nem kívánkoznak a hatalomba, csupán párbeszédre törekednek, és ha a kormány jól dolgozik támogatást kaphat tőlük.

A CÖF klub zalaegerszegi vezetője Léránt Károly is azt hangsúlyozta, hogy nem pártpolitikát kívánnak folytatni, a klub, a nemzetben való gondolkodást, a civil kurázsi erősítését próbálja megvalósítja a jövőben .

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK