2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Befektetőbarát a város

2013. május 31. péntek, 07:40
Címkék:

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) Befektetőbarát Településekért Programjában nyújtott sikeres teljesítménye alapján Zalaegerszeg jogosult a program logojának és a "Befektetőbarát Település" nevének használatára – mutatta be az erről szóló oklevelet sajtótájékoztató keretében Gyutai Csaba polgármester.

 gyutai befektet

Befejeződött a képzési program

A cím elnyerésének részleteiről szólva utalt arra, hogy a külgazdasági hivatallal, amely az ITD utóda és a miniszterelnök irányítása alatt áll, régóta együtt dolgoznak. A tervek szerint ősszel Zalaegerszegen a HITA irodát is fog nyitnik, így még közvetlenebb lesz a kapcsolat a hivatal, az ügynökség és a város szakemberei között.

Mint elhangzott, a képzésen résztvevők a befektetést ösztönző marketinggel ismerkedtek. Felkészítést kaptak a települések a nemzetközi és hazai beruházások fogadására. A képzés három modulból állt, ezeken megismerkedhettek a befektetők gondolkodásmódjáról, döntési szempontjaikról, és számos egyéb információt is szereztek, ami segíti a városmarketing munkát.

Gyutai Csaba hangsúlyozta: Zalaegerszeg esetében átnézték a befektetést kiajánló anyagokat, a rendelkezésre álló fejlesztési területén előkészítettségét és a negyven szolgáltatásból álló zalaegerszegi befektetés-ösztönző csomagot. A minősítéssel ezt ismerte el a HITA.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK