2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Az MSZP jelöltje Kiss Ferenc

2014. augusztus 21. csütörtök, 18:20
Címkék:

Értékalapú megállapodásról van szó, nem pozíciók osztogatásáról. Politikai ellenfeleink vannak, de ellenségeink csak a szegénység, a munkanélküliség és a korrupció lehet – fogalmazott Schmuck Andor a Szociáldemokraták Magyar Polgári Párt országos elnöke azon a sajtótájékoztatón, ahol az önkormányzati választáson induló közös zalaegerszegi jelölteket mutatták be.

schmuck

A szocialisták a szociáldemokraták támogatásával indulnak

Mint fogalmazott azt kéri a képviselőjelöltektől, hogy ne feledkezzenek meg az idősekről és a nők helyzetéről. A kampány pedig szóljon Zalaegerszeg még jobbá tételéről.

Az MSZP helyi szervezete Kiss Ferencet, a városi szervezet elnökét, önkormányzati képviselőt indítja polgármesternek. Mint elhangzott Kiss Ferenc húsz éve önkormányzati képviselő, háromszor nyert egyéni választókörzetben, 2006-2010 között pedig országgyűlési képviselő volt.

Kiss Ferenc arról beszélt, hogy a szociáldemokratákkal a szövetség arról szól, hogyan tudnának még többet tenni a városért, ezért a szlogenjük is: Szövetség a zalaegerszegiekkel. Programjuk legfontosabb eleme a munkahelyteremtés, a szociális biztonság megteremtése. Szabad és félelem nélküli Zalaegerszeget szeretnének, ahol nem ér senkit a világnézete miatt hátrány.

A kompenzációs listát Kiss Ferenc vezeti, őt követi Major Gábor. A 3. helyen Rétai Balázs szerepel.

A választókerületi jelöltek a következők: Horváth Károly (1-es), Kiss Ferenc (2) Herbert Ferenc (3), Bognár Zoltán (4), dr. Orsós Ferenc (5), Major Gábor (6), Simon Géza (7), Rétai Balázs (8), Szabó Katalin (9), Koltai Tibor (10), Mészáros Ágnes (11), Kiss Ambrus (12).

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK