2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Átfagyott embereken segítettek a zalai rendőrök

2012. február 09. csütörtök, 13:32
Címkék:

Egy fűtetlen szalapai pajtában élő férfit szállítottak a rendőrök a zalaegerszegi hajléktalanszállóra, és két másik átfagyott embernek is segítettek - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.

A nyomorúságos körülmények között élő szalapai férfiről szerdán szereztek tudomást a rendőrök, akik egy pajtában találtak rá az ott már csaknem egy éve lakó középkorú férfira. Elfogyott a tűzifája, élelme sem volt, ezért a rendőrök a falugondnok segítségével a zalaegerszegi hajléktalanszállóra szállították.

Az éjszakai órákban egy nagykanizsai áruház mellől kért segítséget egy galamboki férfi, aki a kórházban elhúzódó kezelése miatt lekéste az utolsó buszjáratát. A rendőrök gondoskodtak arról, hogy a férfit éjszakára az átmeneti szállón helyezzék el.

Keszthelyen egy ittasan botladozó hajléktalanról tettek bejelentést a rendőröknek, miután a férfi többször is elesett. A helyszínre érkező rendőrök mentőt hívtak.

Lakossági bejelentés után egy német állampolgárságú hajléktalant kutattak fel az erdőben zalai rendőrök és erdészek kedden. A rendőrség a múlt hét végén lakossági bejelentés alapján szerzett tudomást arról, hogy a férfi a Szentpéterfölde és Várfölde közötti erdőben, fedetlen, fűtetlen helyen szállásolta el magát. A rendőrök az erdészet munkatársaival szerveztek kutatást a veszélyben lévő hajléktalan megtalálására. Az átfagyott férfit végül Várföldétől egy kilométerre találták meg, ezután a vöröskereszt munkatársai a zalaegerszegi átmeneti szállásra szállították.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK