2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Arabokat hódítana Hévíz

2011. december 20. kedd, 15:52
Címkék:

Magyarország, de egész Európa jövő évre vonatkozó turisztikai elképzeléseiből, marketing terveiből egyértelműen látszik, hogy az eddigi, hagyományosnak mondható piacok megtartása mellett egészen új területeket megcélozva kíván új vendégkört tágabb és szűkebb térségünkbe csábítani.

 

Komoly marketing kampány indul a jövő évtől a kínai piacok megnyerésére, s a Magyar Turizmus Zrt. határozott célja az arab vendégek hazánkba csalogatása is. Mind a kínai, mind az arab vendégek számára komoly lehetőségeket nyújthat Hévíz is. Ezzel kapcsolatban már többször beszámoltunk különböző találkozókról (legutóbb Hévíz városvezetésének Sanghaj Xuhui tartományában tett látogatásáról).

A közelmúltban azonban az MT Zrt. képviselői az arab vendégkör hévízi kapcsolódásának lehetőségeiről is folytattak tárgyalásokat Papp Gábor polgármesterrel, Kepli József János alpolgármesterrel és a Hévízi Turizmus Nonprofit Kft. képviselőivel - tájékoztatott Antal Anita, a hévízi polgármesteri hivatal sajtóreferense.

Az egyeztetésen elhangzott: az arab piacon kiemelt szerepet kap a gyógyászat, a gyógyászati kezelések iránti igény, így Hévíz szerepe egyértelmű ebben a témában. Miután pedig a hazai turizmus legfőbb koordinálója a légi marketing alapból kíván forrásokat biztosítani az arab piacok meghódításához, Hévíz szerepe a Fly Balaton reptér vonatkozásában még egyértelműbb.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK