2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

A Jobbik bizakodik és elítél

2011. december 28. szerda, 16:02
Címkék:

A Jobbik zalaegerszegi szervezete elítéli a december 23-i budapesti, Parlament előtti tiltakozást. Mint sajtótájékoztatójukon elhangzott, az LMP, az MSZP és a Demokratikus Koalíció képviselői a parlamenti munka helyett az "utcai randalírozást" választották.

 

Munkanapon, a munkahelyükön, a parlamentben kellett volna dolgozniuk, ugyanúgy, mint a többi magyar munkavállalónak, munkásoknak. Ez utóbbiak éhbérért dolgoztak azon a napon is. A helyi szervezet azt kérte a zalaegerszegi baloldali pártoktól, hogy nyilvánosan határolódjanak el a megmozdulástól.

Pete Róbert a párt helyi szervezetének elnöke, önkormányzati képviselő a Zalaegerszegi Vásárcsarnok frissen kinevezett vezetőjétől azt kérte, hogy a piac valódi konkurenciája legyen a multinacionális bevásárlóközpontoknak. Fontos, hogy olyan kereskedő és vásárlóbarát hozzáállás jellemezze a piacot, ami segíti a helyi gazdaság térnyerését.

Ehhez elengedhetetlenül szükséges egy alaposan átgondolt, ésszerű parkolási rendszer, mert csak így lesznek versenyképesek a bevásárlóközpontok ingyenes parkolási lehetőségével.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK