2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Jó a helyi étel

2012. január 30. hétfő, 16:22
Címkék:

Befejeződött a zalaegerszegi Humán Esély Nonprofit Kft. hat hónappal ezelőtt indított ismeretterjesztő, magatartást formáló kampánya. Az uniós támogatással megvalósuló program célja a fogyasztói szokások megváltoztatása, a helyi termékek fogyasztásának népszerűsítése volt.

 

Eredményes volt a kampány

A részletekről dr. Buza Beáta kommunikációs szakreferens tájékoztatta lapunkat. Mint elmondta, a közelmúltban "Védjegyakadémia" címmel szakmai konferenciát rendeztek, mintegy száz érdeklődő jelenlétében, akik hat előadást hallgattak meg a helyi termék védjegyekről. Helyi termék és Védjegy Ház néven, három héten át nyitva tartó, interaktív programsorozatot szerveztek az érdeklődők számára. Sikerként könyvelhető el, hogy mintegy 1500 látogatót fogadtak.

Két ismeretterjesztő kiadványt is készítettek, az Útmutatóban a helyi termékek előállításának és fogyasztásának környezeti előnyeit ismertették, hogy az étkezés során a vásárlók egyre gyakrabban fogyaszthassanak helyi termékeket. A kampány során 250 fő bevonásával azt mérték fel, mennyire sikerült elérniük a célt, megváltoztak-e a fogyasztói szokások.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK