2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Lopott vassal akart távozni

2012. január 12. csütörtök, 14:41
Címkék:

Több mint 400 kilogrammnyi vasanyagot próbált meg eltulajdonítani munkahelyéről egy férfi Zalaegerszegen, szerdán reggel. Személygépkocsijával bejárt a telephelyre és annak csomagtartóját telepakolta megmunkált, valamint hulladék vasanyaggal, azonban ezt a munkáltató észlelte és rendőri intézkedést kért. A férfit előállították, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – tájékoztatta szerkesztőségünket sajtóközleményében a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Szerdán délután gyalogost ütött el egy személygépkocsi Zalaegerszegen, a Göcseji úton. A Kossuth utca irányából az Alsóerdei út irányába haladt egy Honda típusú személygépkocsi, melynek vezetője az Ady utca kereszteződésénél elütötte az előtte átfutni szándékozó 14 éves fiatalembert, aki nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Egy keszthelyi hotel épületen kívül tárolt tűzifájából 30.000 forint értékben lopott egy zalaapáti férfi, akit a rendőrök a bejelentést követően hamarosan elfogtak.

Gyermekotthonból eltűnt fiatalokat fogtak el Szentpéterúron a rendőrök szerdán éjjel. A 13 és 14 éves lányt meghallgatásukat követően visszaszállították az otthonba.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK