2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Késsel támadt a munkaközvetítőre

2012. január 10. kedd, 17:08
Címkék:

Késsel fenyegette meg munkaközvetítőjét egy román állampolgár Zalaegerszegen. Hétfőn délelőtt az elbocsátott férfi hazautazásához kapott támogatást, melyet kevesellt. Vitatkozni, fenyegetőzni kezdett, mely során kését előrántotta, majd egy asztalba vágta. A kiérkező rendőrök veszélyes fenyegetés miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben – tájékoztatta honlapunkat sajtóközleményében a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Rendőrségi hírek Zala megyéből

 

A déli órákban ismét a Rendőrség segítségét kérte a munkaközvetítő, mivel a férfi nem volt hajlandó elhagyni bérleményét. A jogszerű rendőri intézkedésnek is ellenállt, ezért a járőrök előállították, az újabb szabálysértés miatt feljelentették.

Hétfőn reggel egy zalaegerszegi áruházban egy férfit értek lopáson, aki 10.000 forint értékben próbált meg kozmetikai cikket eltulajdonítani. Szabálysértési eljárás indult a bolti tolvajjal szemben.

Hétfőn kora este Keszthelyen, a 71-es főút és a Tapolcai út körforgalmú kereszteződésébe úgy hajtott be BMW típusú személygépkocsijával egy vonyarcvashegyi férfi, hogy az "Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva, nem biztosított elsőbbséget a körforgalomban szabályosan közlekedő Toyota vezetőjének és összeütköztek. Személyi sérülés nem történt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK