2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Keresik a kanizsai gyilkost

2013. január 25. péntek, 15:33
Címkék:

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói továbbra is nagy erőkkel keresik azt az elkövetőt, aki a gyanú szerint 2013. január 24-én délután 15 óra körüli időben Nagykanizsán egy lakatlan épület egyik lakásában megölt egy 40-50 év körüli nőt.

Egy helyi lakos értesítette a rendőröket, hogy Nagykanizsán a Teleki utcai lakatlan házban, egy hörgő, súlyosan sérült nőt talált. Amikor a mentősök a helyszínre érkeztek, már nem tudtak az asszonyon segíteni, a helyszínen elhunyt. Az elsődleges vizsgálat megállapította, hogy a középkorú nőt több módon, súlyosan bántalmazták. A sértettnél nem voltak személyi okmányok, ezért egyelőre nem tudni ki az áldozat - adta hírül a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

gyilok-haz

Személyleírása: körülbelül 165 cm magas, átlagos testalkatú, 40-50 éves, haja barna, ami vállig ért. Kék színű, úgynevezett háromnegyedes kabátot, és kék pamut szabadidőnadrágot viselt.

Nyakában kötött, drapp színű rojtos sálat hordott. A sértett lábán egy fehér műbőr sportcipő volt. Különös ismertetőjegye jobb mell feletti részen egy fekete színű, körülbelül 6-8 cm átmérőjű szépen kidolgozott oroszlánfejet ábrázoló tetoválás található.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK