2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Fegyveres rablás Keszthelyen

2012. január 13. péntek, 12:57
Címkék:

Ma reggel 07.30 óra körül egy bukósisakot viselő férfi, vélhetően fegyverrel a kezében bement egy keszthelyi pénzintézetbe és az alkalmazottaktól az ott lévő pénz átadását követelte. A pénz átvétele után a férfi elmenekült - adta hírül a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

 

keszthelyi-rablas

 

Az elkövető képét a pénzintézet biztonsági kamerája rögzítette.

Az elkövető személyleírása:

Körülbelül 180 cm magas, átlagos testalkatú férfi, aki a fején fekete bukósisakot viselt. A férfi felsőtestén több - fekete, bordó, sárga, fehér, illetve sötétzöld - színű, CHAMPION márkajelzésű szabadidőfelsőt viselt. A nadrágja fekete színű, lábán szintén sötét színű cipőt volt. A bűncselekmény helyszínéről egy sötét színű robogóval menekült el.

Az ügyben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveres rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövető személyéről, illetve menekülésével, annak útvonalával kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 92/504-300-as telefonszámát, vagy tegyen bejelentést az éjjel -nappal díjmentesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívón! Bejelentéseiket a Telefontanú 06/80-555-111-es telefonszámán is megtehetik!

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK