2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Előzetesben a harmadik ékszertolvaj

2011. december 05. hétfő, 18:00
Címkék:

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai pénteken délután lakásán elfogták a Nagykanizsán 2011. november 20-án hajnalban történt ékszerlopás harmadik gyanúsítottját -adta hírül a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

 

20 kilogramm arany ékszer és ötmillió forint értékű valuta került elő

A negyvenhárom éves nagykanizsai férfit a rendőrség őrizetbe vette, egyúttal kezdeményezte előzetes letartóztatását.

November 20-án hajnalban a Nagykanizsai Rendőrkapitányság járőrei a helyi Zárda utcában akartak igazoltatni három férfit, akik szerszámokat, táskákat vittek. A járőröket észlelve a három férfi a náluk lévő tárgyakat eldobta és gyalog menekülni kezdett. A járőrök az Aradi udvaron, valamint az Ady utcában a három férfi közül kettőt elfogtak, harmadik társuk elfutott. Az eldobott táskák átvizsgálásakor azokból mintegy húsz kilogramm arany ékszer és mintegy ötmillió forint értékű valuta került elő. Az ékszereken lévő címkék alapján a rendőröknek sikerült beazonosítaniuk azok származási helyét, így kiderült, hogy azok egy helyi ékszerüzletből származnak.

A rendőrök akkor a három férfi közül kettőt elfogtak, akik őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba kerültek.

A december 2-án elfogott harmadik gyanúsítottat a Zalaegerszegi Városi Bíróság ma délután előzetes letartóztatásba helyezte.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK