2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Csokit loptak volna

2012. március 14. szerda, 11:49
Címkék:

Lopott, majd valótlan személyazonosító adatokat diktált be az intézkedő rendőröknek egy 15 éves lány Keszthelyen. Kedden reggel bolti lopásról értesítették a helyi kapitányság ügyeletét, mivel az egyik áruházban tetten értek egy fiatal lányt, aki 388 forint értékben édességet rejtett kabátja zsebébe, amivel fizetés nélkül akart távozni. A diáklányt a járőrök előállították, vele szemben tulajdon elleni szabálysértés és személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése miatt eljárást indítottak.

Egy másik keszthelyi áruházban délután értek tetten egy nagykanizsai férfit, aki négy tábla csokoládét akart hasonló módszerrel ellopni. Előállítását követően vele szemben is szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök.

Kedden délelőtt 10 óra előtt pár perccel ittas vezetőt fogtak el Keszthelyen a járőrök. A személygépkocsival közlekedő alsópáhoki férfi leheletén erős alkohol szagot éreztek, ezért előállították a kapitányságra légalkohol vizsgálatra, amely eredménye alapján – vezetői engedélyének elvétele mellett – vele szemben büntetőfeljelentést tettek.

Kedden délben olasz hatóságok által körözött nőt fogtak el a letenyei határátkelőhelyen a határrendészek. A Magyarországra belépni szándékozó horvát állampolgárságú nőt őrizetbe vette a Rendőrség és további intézkedésig a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában helyezték el.

Délután egy kilépésre jelentkező horvát férfit fogtak el az átkelőhelyen, mivel a vele szemben korábban kiszabott helyszíni bírság be nem fizetése miatt beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el a magyar hatóság, amelynek rendelkezéseit megszegte. A férfivel szemben büntetőeljárás indult.

Ágyneműtartóból tűnt el egy motorfűrész Murarátkán az elmúlt napokban. A rendőrök az adatgyűjtés során megjelentek a sértett által házába befogadott férfi szomszédos faluban lakó testvérénél is, ahonnan előkerült a 80.000 forint értékű fűrész. A kárvallott a Rendőrségtől visszakapta jogos tulajdonát, a befogadott férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK