2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Balesetek szemtanúinak jelentkezését várják

2012. január 15. vasárnap, 11:10
Címkék:

Zalaegerszegen történt közlekedési balesetek szemtanúinak jelentkezését várja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság.

 

Az Átalszegett úton haladt január 10-én 07.00 óra és 07.30 óra között egy eddig ismeretlen személy, egy jelenleg nem ismert forgalmú rendszámú, feltehetően piros színű, Opel Astra típusú személygépkocsival a Köztársaság út irányából az Erdész utca irányába. A Match Áruház melletti útszakaszon elütötte az áthaladni szándékozó gyalogost, aki a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Balatoni út belső forgalmi sávjában közlekedett január 10-én 14 óra 35 perckor egy eddig ismeretlen személy, egy jelenleg nem ismert forgalmi rendszámú, szürke színű, Opel típusú személygépkocsival. A Balatoni út 2. számú ház előtti útszakaszon fékezett, a mögötte haladó Suzuki személygépkocsi pedig nekiütközött. Az Opel vezetője megállás nélkül továbbhajtott.

A Göcseji út szélső forgalmi sávjában a Csány tér irányából az Alsóerdei út felé haladt január 11-én 17 óra 35 perckor egy Honda típusú személygépkocsi, melynek vezetője az Ady utca kereszteződéséhez érve elütötte a Zárda utca felől az Ady utca irányába a Göcseji úton áthaladó gyalogost, aki a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük, hogy aki bármelyik balesetet látta, illetve azokról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8900 Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47.), vagy tegyen bejelentést a 92/326-850-es telefonszámon, illetve az éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-es, vagy 112-es segélyhívón!

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK