2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Jégcsarnok - Közösségkorcsolya

2013. október 17. csütörtök, 13:52
Címkék:

Várjuk Önt – téged akár nézőként rendezvényeinken akár sportolóként szakosztályainkban akár közönségkorcsolyázóként a rendszeresen kedvtelésből korcsolyázó  vendégeink között.

 jégcsarnok

http://www.zalaegerszegijegcsarnok.hu/

Hétfő 19.30 tól 21.00
Péntek 19.30 tól 21.30
Szombat 17.00- 20.00
Vasárnap 17.00 - 20.00
Jegy árak: 750 Ft. -belépő
Korcsolya bérlés - 250 Ft

Ezek az időpontok már élnek a jégcsarnokban !!!

Lassan 10 éves múltra visszatekintő Jégcsarnok többszöri bezárás és újranyitás után végre értő kezekbe került, hiszen a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány az elmúlt években mint működtető már bizonyította, hogy igaz rendkívüli erőfeszítéssel, de karöltve a szülőkkel, önkormányzattal és támogatókkal mindenki megelégedésére tudja működtetni ezen létesítményt.
A Jégcsarnok működésének és a jéghez kapcsolódó aktivitások hosszú távú biztosításának támogatása alapvetően gazdasági kérdés, de bízva az egyre kedvezőbb jogszabályi háttérben( sporttámogatások kedvező adózási szabályai) hiszünk a jégcsarnok egyre stabilabb működésében és az egyre bővülő látogatói létszámban is.
A Zalaegerszegi Jégcsarnok körüli vissza-vissza térő üzemelési gondok megszűntével nagyobb biztonsággal lehet a vállalkozó szférából származó támogatókhoz fordulni.
A jégkorongon kívüli egyéb jeges sportágak tekintetében mint például a szinkronkorcsolya szakosztály is igazak a fenti megállapítások.
Az önkormányzatnak köszönhetően az óvodás, iskolás korosztály a hétköznapokon szervezetten látogathatja a jégcsarnokot (jégidő). Ezen gyermekek így hosszútávon kötődhetnek majd a jeges sporthoz és egészséges mozgással garantálhatják önmaguk testi fejlődését is.
A jégkorong a jelenleg legdinamikusabban fejlődő sportág Magyarországon, egyre népszerűbb. Nem véletlen, hogy bekerült az öt látvány-csapatsportág közé.
Az Országgyűlés már elfogadta a jogi szabályozást, amely a sportági finanszírozás új lehetőségeit vetíti előre.
A Dunántúlon a négy nemzetközi mérkőzés lebonyolítására is alkalmas fedett pálya egyike a zalaegerszegi.

A Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány célja a jégkorong és szinkronkorcsolya sportág megszerettetése Zalaegerszegen és a jeges sportok minél szélesebb körben való megismertetése a Nyugat-Dunántúli Régióban.

Várjuk Önt – téged akár nézőként rendezvényeinken akár sportolóként szakosztályainkban akár közönségkorcsolyázóként a rendszeresen kedvtelésből korcsolyázó vendégeink között.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK