2024.07.27., szombat - Olga, LiliánaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Pont nélkül maradt a szezonnyitón a ZTE FC

2024. július 26. péntek, 21:58
ZalaMedia
A ZTE FC és az MTK Budapest mérkőzéssel kezdődött a labdarúgó OTP Bank Liga NB I 2024/25-ös idénye. A találkozót a fővárosiak nyerték a hosszabbításban szerzett fejesgóllal.

A találkozó elején stabil védekezésre törekedtek a hazaiak és kevés kockázatot vállaltak támadásban. Ugyanez elmondható volt az MTK játékáról is, így az első húsz perc szinte eseménytelenül telt el. A folytatásban a ZTE volt valamivel aktívabb és elsőbb Kiss, majd Sajbán lőhetett kapura, de a labda nem talált célba. A mérkőzés hajrájában a ZTE fiatal kapusának, Gundel-Takácsnak kellett többször is védenie. 

A második félidő elején sem változott a játék képe, sőt talán a csapatok még egy kicsit visszavettek a lendületből. Sok volt a hiba mindkét oldalon és kevés igazán veszélyes helyzet. A félidő második felében egyre többször jutottak el a ZTE kapujáig a fővárosiak. A 86. percben Croizet ugratta ki Németh Dánielt, aki nem tudta gólra váltani a kínálkozó lehetőséget. A hosszabbítás második percében Stíeber beadására Jurina érkezett és a zalai védő között fejelt a jobb sarokba eldöntve a találkozót.

ZTE FC-MTK Budapest 0-1 (0-0)
Zalaegerszeg,  2867 néző, JV: Káprály 

ZTE FC: Gundel-Takács- Medgyes, Safronov, Várkonyi, Szendrei- Kiss (Csonka), Sankovic, Dénes (Vogyicska)- Mim (Bakti), Spoljaric (Németh D.), Sajbán (Croizet). Edző: Márton Gábor 

MTK: Demjén- Varjú, Beriashvili, Nagy, Hej- Horváth, Kata (Végh), Bognár (Stíber), Antonov (Kovács)-Németh K. (Jurina), Polievka (Molnár). edző: Horváth Dávid

Gólszerző: Jurina 

Fotó: ZTE FC/Facebook 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK