Vezető hírek
Kulináris élvezetek karácsony idején is
A Zenit Hotel Balaton és a Bock Bisztró Balaton közös szervezésében pazar szilveszteri mulatsággal készülünk, melynek keretében minden vendégünk boldogan áttáncolhat a 2020-as esztendőbe –adta hírül Fodor Márk, a Zenit Hotel Balaton és a Bock Bisztró Balaton ügyvezető igazgatója, akit arra kértünk, hogy ossza meg a szilveszteri program részleteit az olvasókkal:
A Bock Bisztró Balaton különleges téli ajánlatai
- A mulatság célkeresztjében ezúttal is a kitűnő színvonal és a hibátlan minőség áll. A kínálatunk: büféasztalos ünnepi vacsora all inclusive italfogyasztással. Éjfélkor pezsgővel és tűzijátékkal köszöntjük az Újévet, majd az éjféli büfé ételei és italai között csemegézve élvezzük a hajnalig tartó táncot és zenét. A Festetics Rendezvényteremben a Music Box Party Band szolgáltatja az élőzenét, a Festetics Pincében pedig DJ Dugó pörgeti a táncra csábító, legkedvesebb slágerzenéinket. A program, a vacsora, az all inclusive italfogyasztás és éjfél utáni büfé ára személyenként: 20.500,- Ft + 12,5% szervizdíj. Jegyek a Zenit Hotel Balaton Recepcióján válthatók, vagy pedig e-mail-en rendelhetők az info@hotelzenit.hu vagy info@bockbisztrobalaton.hu címen. Elérhetőségeink: 8314 Vonyarcvashegy, Helikon u. 22. Telefon: +36 83 348 004
- Milyen kulináris különlegességekkel rukkolnak ki jövő év februárjában?
- Február 1-jén, szombaton egy remekbeszabott Krúdy-estet tartunk majd, melynek keretében Krúdy Gyula ínyenc hősének, Szindbádnak a történeteiből fogunk szemezgetni. A históriák rengeteg ételleírást tartalmaznak, melyeket meghívott színművész fog felolvasni a rendkívüli este folyamán. Az igen finom ételek receptjeinek újragondolására és elkészítésére Varjú Viktort leves mester - gasztroszakembert kértük fel, aki a pesti Bock Bisztró és a budai KisBíró idén búcsúzott executive-chef-je volt. Természetesen az ő segítségére lesz majd Ács István, a Bock Bisztró Balaton remek séfje is. Február 22-én, szombaton pedig újra borvacsorát tartunk, melyre elfogadta meghívásunkat ifj. Szepsy István, a mádi Szent Tamás Pincészet ügyvezető igazgatója, akinek prezentálásában Master Class borkóstolón vehetnek részt vendégeink. A kivételes este a tervek szerint négy fogásos élőzenés borsoros vacsorával zárul. A vendégek az este folyamán tizenegy féle remek bort kóstolhatnak meg a rendezvény helyszínén, a Bock Bisztró Balaton alatti kétszáz éves Festetics Pincében.
MEGOSZTÁS
-
rövidhírek
Az Év Kiállítása 2024 díj jelöltjei közé választották a Nőnek lenni akkor... című tárlatot Csuklós kivitelű elektromos autóbusz bizonyíthat a Volánbusznál ZalaegerszegenSzerdától felújítási munkák kezdődnek a zalaegerszegi Orsolya térenKörnyezet- és pénztárcakímélő tippekMotorbaleset miatt teljes útlezárás van Zalacsány közelébenMegújul a Kisfaludy utca, lezárják a Kossuth- és Ady utcák közötti szakasztVesztegetés helyett hivatali visszaélés és költségvetési csalásFöldi szúnyoggyérítés lesz ZalaegerszegenMeghosszabbították a Keresztury Emlékévhez kapcsolódó pályázatokatZrínyis diákok sikerei az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen -
rovatunk hírei
top 10
Szálinger Balázs felvidéki gyalogtúrára indul Petőfi nyomábanCsuklós kivitelű elektromos autóbusz bizonyíthat a Volánbusznál ZalaegerszegenMúzeumi kerengés Kisfaludi Strobl Zsigmond 140. születésnapjánElkezdődtek a Hair próbái ZalaegerszegenIdén is Fatemplom Fesztivál MagyarföldönKiállítás Erdélyről a Göcseji TudásközpontbanEmlékezés Ruszt József színházalapító, rendezőreSzerdától felújítási munkák kezdődnek a zalaegerszegi Orsolya térenKörnyezet- és pénztárcakímélő tippekIsmét lesz családi nap a zalaegerszegi AquaCityben