Vezető hírek
Kulináris élvezetek karácsony idején is
A Zenit Hotel Balaton és a Bock Bisztró Balaton közös szervezésében pazar szilveszteri mulatsággal készülünk, melynek keretében minden vendégünk boldogan áttáncolhat a 2020-as esztendőbe –adta hírül Fodor Márk, a Zenit Hotel Balaton és a Bock Bisztró Balaton ügyvezető igazgatója, akit arra kértünk, hogy ossza meg a szilveszteri program részleteit az olvasókkal:
A Bock Bisztró Balaton különleges téli ajánlatai
- A mulatság célkeresztjében ezúttal is a kitűnő színvonal és a hibátlan minőség áll. A kínálatunk: büféasztalos ünnepi vacsora all inclusive italfogyasztással. Éjfélkor pezsgővel és tűzijátékkal köszöntjük az Újévet, majd az éjféli büfé ételei és italai között csemegézve élvezzük a hajnalig tartó táncot és zenét. A Festetics Rendezvényteremben a Music Box Party Band szolgáltatja az élőzenét, a Festetics Pincében pedig DJ Dugó pörgeti a táncra csábító, legkedvesebb slágerzenéinket. A program, a vacsora, az all inclusive italfogyasztás és éjfél utáni büfé ára személyenként: 20.500,- Ft + 12,5% szervizdíj. Jegyek a Zenit Hotel Balaton Recepcióján válthatók, vagy pedig e-mail-en rendelhetők az info@hotelzenit.hu vagy info@bockbisztrobalaton.hu címen. Elérhetőségeink: 8314 Vonyarcvashegy, Helikon u. 22. Telefon: +36 83 348 004
- Milyen kulináris különlegességekkel rukkolnak ki jövő év februárjában?
- Február 1-jén, szombaton egy remekbeszabott Krúdy-estet tartunk majd, melynek keretében Krúdy Gyula ínyenc hősének, Szindbádnak a történeteiből fogunk szemezgetni. A históriák rengeteg ételleírást tartalmaznak, melyeket meghívott színművész fog felolvasni a rendkívüli este folyamán. Az igen finom ételek receptjeinek újragondolására és elkészítésére Varjú Viktort leves mester - gasztroszakembert kértük fel, aki a pesti Bock Bisztró és a budai KisBíró idén búcsúzott executive-chef-je volt. Természetesen az ő segítségére lesz majd Ács István, a Bock Bisztró Balaton remek séfje is. Február 22-én, szombaton pedig újra borvacsorát tartunk, melyre elfogadta meghívásunkat ifj. Szepsy István, a mádi Szent Tamás Pincészet ügyvezető igazgatója, akinek prezentálásában Master Class borkóstolón vehetnek részt vendégeink. A kivételes este a tervek szerint négy fogásos élőzenés borsoros vacsorával zárul. A vendégek az este folyamán tizenegy féle remek bort kóstolhatnak meg a rendezvény helyszínén, a Bock Bisztró Balaton alatti kétszáz éves Festetics Pincében.
MEGOSZTÁS
-
rövidhírek
Támogatás a Deák-iskola faipari képzésénekForgalomcsillapítás a Radnóti úti óvoda környezetébenFeldíszítették Zalaegerszeg karácsonyfájátKözgyűlés után: sajtótájékoztatót tartott a Fidesz-KDNP frakcióKitűnő minősítést kapott a NŐnek lenni akkor... című kiállításÚj parkolóhelyek a „Lordok háza” mögötti tömbbelsőbenKisasztalos verseny a Deák-technikumbanAz adóemelésekről a Tiéd a Város EgyesületPlakátkiállítás a környezeti problémákrólAszfaltozás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz a Csány tér és a Hunyadi út környékén -
rovatunk hírei
Közös európai barátságMegújult a munkaügyi kirendeltség LentibenÁthelyezik az IvókutatVáltozások a kulturális életbenElfogták a lakásbetörőketFelújításra kerül a Nyugdíjas OtthonházFinn vendégekMegszépült a Botfy utcaEgymillió forint marketing célraFókuszban a belvárosi programok top 10
Átépül Zalaegerszegen a Kosztolányi úti gyalogos aluljáróAszfaltozás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz a Csány tér és a Hunyadi út környékénGyenese Viktória kapta az idei Kalliopé-díjatÚjabb öt évre Besenczi Árpádot választották a színház vezetőjénekApartmanházzá építik át az egykori Mándi-villátA színpad extrém sport, a színház a jelen pillanat művészeteFelavatták a megszépült Keresztury HázatÚj aszfalt és buszöblök a Köztársaság útjánHúszéves a Dienes-körKözös út a Göcseji Tudásközpontban