2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

A zalacsébi Kultúrház

2013. szeptember 03. kedd, 13:10
Címkék:

img 8134Cím: 8996 Zalacséb Kossuth u.13.
Elérhetőség: Tel: 06/30-9373-789 Fax: 92/371-371
E-mail: horvath.jozsef@h-kontakt.hu
Nyitva tartás: hétfőtől-vasárnapig, 14.00-22.00 óráig



kultur

Torna
A női torna a Házban hetente egy alkalommal, egy csoporttal működik.
Az óra dinamikus, főleg magas intenzitású változatos feladatokkal a mozgást igénylők számára.
Tánccsoport
A Csébi Csajok tánccsoport 1997-ben alakult, a helyi lányok, asszonyok közreműködésével. Az első fellépés óta minden évben készülnek a falunapra valamilyen produkcióval. Változó, milyen táncokat tanulnak be. A kánkántól a charlestonon át a cigánytáncig sokféle stílussal színpadra lépnek. A csoport vezetője Tóthné Járfás Györgyi.
Kismama Klub
A Kismama Klub 2010 óta működik a helyi kismamák szervezésében. Egyik célja, hogy az óvodába nem járó kisgyermekek számára programot teremtsen és a fiatal szülők számára támogatást adjon gyermeknevelési, életvezetési kérdésekben.
Hetente péntek délutánonként gyűlnek össze az anyukák és a kisgyermekek a Házban, ahol alkalom adódik a gyermeknevelés, illetve a családi élet különböző témáiról kötetlenül beszélgetni.
A Klub háziasszonya Némethyné Gyalogh Margit.

Nyugdíjas Klub
A nyugdíjas klub folyamatosan működik a Kultúrházban. Napjainkban havi rendszerességgel kb. 10-15 fő látogatja. A Klub minden hónap első csütörtökén várja tagjait.
A klub tagjai rendszeresen szerveznek kirándulásokat. A klub vezetője: Kardos István.
Könyvtár
A Házban működő könyvtár arra törekszik, hogy minden korosztály igényeit kielégítse. Ezért leginkább kézikönyveket és lexikonokat, szépirodalmi köteteket, a gyermekirodalom színvonalas alkotásait gyűjti. A közel ötezer kötet segítséget nyújt az iskolai munkához és szeretné a szórakoztatás, illetve ismeretterjesztés feladatait mind jobban teljesíteni. Lehetőség van helyben olvasásra és kölcsönzésre is. Könyvtáros: Farkas Árpád.
Sport
A Házban az alábbi sportolási lehetőségek adottak: ping-pong, cso-csó, darts, sakk.
Zalacsébi Falunap
Az önkormányzat szervezésében valósul meg minden év augusztus első hétvégéjén a falunap. A három napos rendezvény keretében lehetőség nyílik minden korosztály számára a kikapcsolódásra. A rendezvény első napja hagyományosan a fiataloké, ami bállal szórakozással telik, a második napon a kulturális programoké a főszerep, a harmadik napon a sport szerelmeseit várjuk.

Teleház: A Házban működő Teleház szolgáltatásai:
Korlátlan, ingyenes internet használat (wi-fi)
Számítógép használat
Nyomtatás
Fénymásolás
Szkennelés

Büfé: A Kultúrházban 1996 óta működik büfé. A büfé nyitva tartása megegyezik a Ház nyitva tartásával. Az Házban található termek lehetővé teszik rendezvények szervezését: pl. előadások, bemutatók, vásárok, családi rendezvények, bálok stb...
Sok szeretettel várjuk a Kultúrház látogatóit!

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK