2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Balatongyörök - Községi strand

2014. január 17. péntek, 15:24
Címkék:

Kíváló természeti adottságok jellemzik a györöki strandot, melyen árnyas és napos területek váltják egymást, játszótér, gyermekmedence, csúszda, röplabdapálya, tenisz, szörf, csónak, vizi-bicikli kölcsönzés, mind-mind elegendő sportolási, mozgási lehetőséget biztosít a nyári hónapokban.

A gyermek animáció évek óta sikerrel működik. Júliusban, augusztusban minden hétre több szórakoztató program esik. Rendszeresek a felnőtteknek, a fiataloknak, gyermekeknek rendezett teniszversenyek, szörf-vitorlásversenyek, mozdulj Balaton sportesemény.
A strandon 10 büfé (étterem-pizzéria-falatozó), 1 játéküzlet, 1 butik, 1 horgászbolt, 1 massage szalon, több fagyizó található.

A strandon az Útitárskártyával érkezőknek és három társuknak 20 százalékos kedvezményt adnak a belépődíjból.
A strandon a Party Csóka Büfé a partnerünk, Náluk 10 százalék kedvezményt adnak 4 főig az Útitárskártyára.

Az autóknak fizető parkoló működik a vasútállomás mögött. A strandtól mintegy 200 méterre, az állomással átelenben található "nagyparkoló" használata ingyenes. Mindkét pénztár mellett ingyenes kerékpártároló van.
S ha valaki csak pihenni akar, itt kigyönyörködheti magát a talán legszebb balatoni panorámát, a Szent György-hegy, Gulács, a szigligeti hegyek és a Badacsony látványát csodálva.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK