2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Önfejlesztés fiataloknak, Keszthelyen

2012. december 30. vasárnap, 15:35
Címkék:

Balaton Kongresszusi Központ és Színház

Színjátszó mühely,kórus próba péntek 15.00

Balaton Színház, Kacsoh. terem

GYERMEK SZÍNJÁTSZÓ MŰHELY
Kinek? Általános iskolás korosztályú diákoknak. Személyiség és kommunikációfejlesztő gyakorlatokkal tanulhat meg a színpadon játszani.
Vezeti: Gosztola Barbara drámapedagógus
péntek 16.30

Balaton Színház, Kacsoh terem
IFJÚSÁGI SZÍNJÁTSZÓ MŰHELY
Vezeti: Gosztola Barbara drámapedagógus
hétfőnként 16.30 és szerdánként 18.00

Balaton Színház
"YOUR FRIENDS” IFJÚSÁGI KÓRUS
Vezeti: Farkas Harold
Júlis 23-27.(hétfő-péntek) 9:00-12:00

Nyári táborok:
ÁKOMBÁKOM ISKOLA ELŐKÉSZÍTŐ TÁBOR

A nyári tábor foglalkozásain erősítik azokat a képességeket, amelyek az első osztály sikeres, zökkenőmentes kezdéséhez szükségesek. Ilyenek például a látási-hallási, emlékezet és figyelem, a megkülönböztető képesség, a szem-kéz koordináció, a téri tájékozódás, az oldaliság (jobb-bal) megkülönböztetés, a feladattudat, feladattartás, monotónia tűrés, a türelem.
Vezeti: Vaszily-Hegedüs Andrea

Július 16-20.(hétfő-péntek) 9:00-12:00

Nyári táborok:
AGYAGOZÓ TÁBOR

A foglalkozások az egyszerű edénykészítési technikáktól az összetett formájú, korongozott munkáig avatják be az érdeklődőket a fazekas mesterség világába. 5 nap 5 technika. Korongozás, hurkatechnika, kisplasztika, síklap edényépítés, kisszobor készítés. Megismerkednek a részt vevők a különböző díszítési módokkal.
Vezeti: Simon Edit

Július 9-13.(hétfő-péntek) 9:00-12:00

Nyári táborok:
FAFARAGÁS ÉS KÉREGMUNKÁK

Betekintést nyerhetnek a tábor résztvevői a kéregmunkák világába, melyből kis tárolóedények, eszközök készíthetők. Valamint lehetőség van az egy tömbből kialakított vízmerítőkanál, sótartó készítésére vájásos technikával.
Jelentkezési életkor: 10 éves kortól
Vezeti: Bereczky Csaba

Július 30-augusztus 3.(hétfő-péntek) 9:00-12:00

Nyári táborok:
HÉTFEJŰ SÁRKÁNY TÁBOR

Sárkánykészítés és eregetés jó hangulatban. A tábor során a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a különböző sárkánykészítés rejtelmeivel.
Jelentkezési életkor: 8 év
Vezeti: Gál Tamás

július 2-6.(hétfő-péntek) 9:00-12:00

Nyári táborok:
JÁTSSZUNK SZÍNHÁZAT!

A tábor célja, hogy különböző dramatikus tevékenységformákon, képességfejlesztő gyakorlatokon és improvizációs feladatokon keresztül fejlessze a gyerekek érzelmi, értelmi, szociális és fizikai képességeit. A gyerekek váljanak képessé a dráma és színház értő befogadására, értelmezésére, illetve művészi együttműködésre.
Vezeti: Gosztola Barbara

Augusztus 6-10.(hétfő-péntrk)9:00-12:00

Nyári táborok:
SULI ELŐ-HELYESELŐ TÁBOR

Játékos helyesírás, helyes ejtés, szövegértés frissítő 3. ,4., 5., 6., 7.osztályosoknak. A szünidő beálltával a gyerekek többsége nagyon keveset ír, így a megszerzett helyesírási ismeretek háttérbe szorulnak, elfelejtődnek. Szívesen és sokat kommunikálnak az interneten, ám ez nem segíti elő helyesírási teljesítményük szinten tartását, javítását. A tábor célja, hogy tanévkezdés előtt játékos formában, érdekes feladatok által felfrissítse a tanuló elfeledett ismereteit.
Vezeti: Debreczenyné Henn Éva

Augusztus 13-17.(hétfő-péntek)9:00-12:00

Nyári táborok:
TANULJUNK TANULNI! TANULÁS MÓDSZERTANI TÁBOR

A tábor főbb témái: a helyes tanulási szokások kialakítása, hatékony tanulási módszerek, tanulási típus meghatározása, jegyzetelés – lényegkiemelés technikái, verstanulás technikája, idegen nyelv tanulás technikái, feleletterv, kiselőadások megtervezése- kivitelezése, időbeosztás (helyes napi- és hetirend kialakítása), önálló tanulás szervezése. Az 5-8. osztályosoknak szóló tábor célja az önálló tanulás kialakítása, kevesebb (de hatékonyabb) tanulással jobb jegyeket, jobb teljesítményt elérni.
Vezeti: Krepsz-Kapai Bernadett

Július 2-6.(hetfő-péntek) 9:00-12:00

Nyári táborok:
BICAJOS TÁBOR

A bringázást kedvelők nyári paradicsoma! A gyermekek megismerhetik a kerékpár történetét, a KRESZ alapszabályait, a bicikliszerelés alapjait, s mellette terepen próbálhatják ki ügyességüket. A környéken kerékpáros kirándulásokkal fedezhetik fel a látnivalókat.
Jelentkezési életkor: 8-14
Vezeti: Marton Zsolt

Június 25-29.(hétfő-péntek):09:00-12:00

Nyári táborok:
NÉPI KISMESTERSÉGEK TÁBORA

Egyszerűen elkészíthető gyöngyfűzések és gyöngyszövések. Pántok, övek készítése körmönfonással és körmönszövéssel. Tarisznyaszövés gyapjúból, karmantyúfán, vagy szövőkereten.
Vezeti: Bordácsné Kishonti Erika

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK