2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Márciustól kéttermes a Fontana mozi

2012. március 21. szerda, 18:48
Címkék:

A közelmúltban egy olyan hétszemélyes kistermet alakítottak ki a tavaly közönségbaráttá előlépett, és hazai viszonylatban a legolcsóbbnak kikiáltott Fontana mozi épületében, ahol egyebek mellett művész -és rajzfilmek, és egyéb különleges filmalkotások tekinthetők meg szerény, ötszáz forintos jegyárért.

Az új terem hamar közkedveltté vált

heviz-mozi

Szaknyéri András: teltházas a mozi Hévízen

A többféle rendszerben kiadott mozifilmek lejátszására egyaránt alkalmas blu-ray eszközök rendelkezésre álltak, már csak egy jó ötlet hiányzott ahhoz, hogy még többen jöjjenek, a pici teremben is kiváló képminőséget kínáló filmszínházba. Az elmúlt évben 21 ezres nézőszámmal dicsekvő filmszínház országos első helyet ért el az egytermes mozik versenyében.

A műsorkínálat és az új terem már hamar közkedveltté lett, hisz mint Szaknyéri András, a mozi munkatársa elmondta, az emberek által megszeretett rendszer gyakorlatilag teltházas, hisz kisebb baráti közösségek is többször jegyet váltanak egy-egy alkotás megtekintésére. A nagyterem pedig így mentesülni tud olyan filmek bemutatása alól, amelyek egyébként tíz alatti nézőszámot vonzanának. A belépőjegy árak egyébiránt a nagyterembe sem kerülnek többe 6-700 forintnál. A tervek szerint egy harmincfős teremet is kialakít majd a város. A hévízi mozi nyári százéves jubileumára különlegességekkel készülnek-hallottuk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK