2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Hét boszorka. Függönyt fel!

2014. július 25. péntek, 14:21
Címkék:

"Július 24. és augusztus 17. között immár 15. alkalommal szervezik meg a Keszthelyi Nyári Játékok rendezvénysorozatát a Festetics kastély parkjában" - jelentette be egy sajtótájékoztatón Puskás Tamás rendező, a Centrál Színház alkotócsapata nevében.

khely-szinhaz 1

XV. Keszthelyi Nyári Játékok

Mint elhangzott: az érdekes és különleges színpadi megoldásokkal operáló angol darab szcenikai szempontból nehéz feladat elé állított mindenkit. A második és harmadik felvonás között néhány perc alatt teljesen átalakul a színpad képi világa és a felnőtt mese minden részlete közönségvarázsló lendülettel hat a nézőkre.

A Hét Boszorka című fergeteges, zenés produkció után minden héten, 13 alkalommal Michael Frayn világsikerű bohózata, a Függöny fel! lesz műsoron. Igazi különlegességekkel készültünk a nyárra és reményeink szerint, ezúttal is elnyerjük a nézőink örömét –mondta el a direktor. Egy színház élete elölről, hátulról, telibe! Röviden így foglalta össze a komédia lényegét Puskás Tamás.

khely-szinhaz 2

A vígjáték egy színházban játszódik ahol hat színész próbál. A darab rémes, a színészek hajszoltak, a rendező figyelmetlen, a háttérben dolgozók unják. Premier és turné viszont lesz! A kellékek megbokrosodnak, a jelmezekbe beleakadnak, a díszlet feldől, szardínia és kontaktlencse eső hullik rájuk és a szanaszét szóródott életük cserepeire.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK