2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Wifi pont: nyitás a fiatalok felé

2012. május 09. szerda, 19:12
Címkék:

Zalaegerszeg egy jó hely, ahová érdemes eljönni. Különösen Egerszeg Fesztivál idején! - fogalmazott Gyutai Csaba polgármester, aki bízik a rendezvény sikerében.

zegfeszt

Jó hely, jó fesztivál

"Tavaly 100 ezer ember látogatott el a fesztiválra. A szervezők most egy jóval hosszabb, majdnem 10 napos programsorozattal készülnek, így nem kizárt, hogy megdől a nézőszám." A polgármester szerint rendkívül színvonalas és sokszínű programot sikerült összeállítani, melyben helyiek és országos ismertségnek örvendő előadók egyformán nagy szerepet kapnak. A zalai és dunántúli mesterek, gazdák, termelők és borászok számára pedig igazi seregszemle lesz a több mint egyhetes fesztivál.

A város igyekszik még inkább nyitni a fiatalok felé, így a kommunikációs szokásaikat figyelembe véve, ingyenes wifi pontok működnek a Kossuth utcán és a Dísz téren. "A mai tizen- és huszonévesek nem szeretnek hosszú időre elszakadni a világhálótól és a közösségi portáloktól, ezért így a programok alatt is folyamatosan posztolhatják legfrissebb élményeiket, fotóikat az általuk kedvelt internetes oldalakra."

Gyutai Csaba elmondta: természetesen magánemberként és családapakánt is jelen lesz a fesztiválon, bár mivel négy gyermeke van, nem mindig egyszerű összehangolni az igényeket. A legkisebbek ugyanis még vattacukorra és ugrálóvárra vágynak, a nagyobbak már szívesen meghallgatnak egy-egy népszerű előadót, a legnagyobb lánya pedig már minden kulturális program iránt érdeklődik.

keresztes-ildiko

A polgármester Keresztes Ildikó koncertjét is szeretné megnézni


"Személy szerint nagyon várom a Besh o droM és Balkan Fanatik zenekarok koncertjét, hiszen nagyon szeretem a magyar és balkáni népzenéken alapuló világzenéket. Ezen kívül, ha hivatalos teendőim engedik, mindenképpen meg szeretném nézni a határon túlról érkező rockzenekarok fellépését, valamint Republic együttes és Keresztes Ildikó koncertjét. Minden zalaegerszegit és megyén túlról érkező vendéget sok szeretettel várunk a 18. Egerszeg Fesztiválon; korhatár nélkül!"

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK